Efes sezonu Fransa'da açıyor

Efes sezonu Fransa'da açıyor

SPOR Haberleri

Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes, sezonu Fransa'da açıyor. Efes'in Limoges ile karşılaşacağı mücadele saat 21.45'te başlayacak.

Anadolu Efes, THY Euroleague 2015-2016 sezonunun ilk hafta maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Limoges ile karşılaşacak. Limoges kentindeki Beaublanc Arena'da oynanacak müsabaka TSİ 21.45'te başlayacak. Avrupa kupalarında 533. maçına çıkacak Anadolu Efes, Limoges ile 18 yıl sonra rakip olacak.


IVKOVIC: TAKIM OYUNUMUZU ORTAYA KOYMALIYIZ
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, fiziksel kabiliyet ve yüksek tempolu oyunun Limoges'un temel özellikleri olduğunu vurgulayarak, Fransız takımına karşı bu iki noktayı kontrol altında tutmaları gerektiğini bildirdi.


Karşılaşma ile ilgili görüşlerini lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine açıklayan Sırp teknik adam, "Euroleague'de yeni sezonun ilk haftasında Fransa'nın geleneksel basketbol ekolüne sahip temsilcilerinden Limoges ile deplasmanda karşılaşacağız. Limoges, Fransa Ligi'nde üç maç oynadı. Fiziksel kabiliyetleri ve yüksek tempolu oyunları Limoges'un temel özelliklerinden, bu iki noktayı kontrol altında tutmalıyız. Buna paralel olarak takım oyunumuzu hem savunmada hem hücumda ortaya koymalıyız. Çünkü Euroleague'de her maç birbirinden farklı ve kolay maç yok" ifadelerini kullandı.


BİRKAN BATUK: İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ
Anadolu Efes'in oyuncusu Birkan Batuk ise Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurgulayarak, "Geçtiğimiz günlerde kazandığımız Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndan sonra Avrupa Ligi sezonunu Türkiye Ligi'nden önce açıyoruz. Umarım deplasmanda çok iyi bir performans ortaya koyarız. Geçtiğimiz yılı Fransa Ligi şampiyonu olarak tamamlayan Limoges ile zor bir mücadele yapacağız. Sahaya kendi istediklerimizi koyarsak deplasmandan galibiyet ile dönüp, Avrupa mücadelemize iyi bir başlangıç yapmış oluruz" şeklinde konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...