Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'O kaledeyse herkes rahat'

'O kaledeyse herkes rahat'

SPOR Haberleri

Uruguay Milli Takımı'nın Fernando Muslera'dan önceki kalecisi Carini, Galatasaraylı file bekçisine övgüler yağdırdı.

Galatasaray file bekçisi Fernando Muslera'nın milli forma ile gösterdiği performans büyük övgü topladı. Uruguay Milli Takımı ile Bolivya ve Kolombiya maçlarına çıkan deneyimli file bekçisi, ilkini 2-0, ikincisini 3-0 kazandıkları maçlarda rakiplerine geçit vermeyerek kalesini gole kapamıştı. Uruguay Milli Takımı'nın Muslera'dan önceki kalecisi olan Fabian Carini, meslektaşının performansını değerlendirdi, Galatasaraylı eldivene övgü yağdırdı. 




2009'dan itibaren milli takımın kalesini Muslera'ya teslim eden 35 yaşındaki file bekçisi, "Muslera çok başarılı bir kaleci. Dört yıldır milli takımda son derece istikrarlı bir görüntü çiziyor. Lazio döneminde kulübünde yakaladığı başarıyı Galatasaray'da da aynen sürdürüyor. Türkiye'de de çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Uruguay'ın kalesinde hemen her maçta o var ve Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da şampiyonluk yaşadı. O kalede olduğu zaman herkes kendini rahat hissediyor. Uruguay halkının onu nasıl sevdiği ortada. Umarım bu formu devam edecek" dedi.


En iyi 11'e seçildi


İspanya'nın As gazetesi, Güney Amerika elemelerinde ikinci hafta maçları için yaptığı değerlendirmede Galatasaray kalecisine yer verdi. Uruguay-Kolombiya maçında deneyimli kalecinin devleştiğinin altı çizilirken, Muslera en iyi 11'de kaledeki isim olarak belirlendi, "Muslera takımına güven verdi. Yaptığı kurtarışların yanında yan toplardaki başarısı ve topu oyuna çabuk sokmasıyla da Montvideo'da çok iyi bir gece geçirdi" yorumu yapıldı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...