Türk Telekom'a Huawei desteği

/ Kaynak: AA
Türk Telekom'a Huawei desteği

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Basketbol Ligi takımlarından Türk Telekom, Huawei ile forma sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Türk Telekom Basketbol Takımı'nın forma sponsoru, Çin'in  global teknoloji şirketi Huawei oldu.
 
Rixos Grand Ankara'da gerçekleştirilen imza törenine Türk Telekom  Kulübü Asbaşkanı Abdurrahman Güvenlioğlu ile Huawei Tüketici Ürünleri Orta Asya  ve Kafkasya Bölge Başkanı Zhang Xingnan katıldı.
 
Güvenlioğlu, yaptığı açıklamada, Türk Telekom'un basketbolun lokomotif  kulüplerinden biri olduğunu belirterek, bu yıl önemli başarılar hedeflediklerini  vurguladı. Mücadele ettikleri her kulvarda başarı yakalamayı amaçladıklarını  anlatan Güvenlioğlu, "Dünya teknoloji devi Huawei ile güçlerimizi birleştirdik.  Huawei yapılan anlaşmayla Türk Telekom'un resmi forma sponsoru oldu. Sponsorluk  anlaşmasından aldığı güçle takımımızın, çok daha büyük hedefleri başarıyla  gerçekleştireceğine eminiz" diye konuştu.
 
Güvenlioğlu, milli takım formasını giymiş önemli isimlerin yanı sıra  başarısını Avrupa'da da kanıtlamış dünyaca ünlü oyuncuları takıma  kazandırdıklarını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu sezon heyecan verici kadro oluşturduk. Kurduğumuz kadroyla lig,  kupa ve Avrupa'daki mücadelelerimizde gerçekten başarılı olacağımıza inanıyoruz.  Ne mutlu bize ki; çok değerli bir teknik ekip, oyuncu kadrosunun yanı sıra bugün  itibarıyla da çok değerli bir sponsora sahibiz."
 
"Türk Telekom, İstanbul'a taşınmayacak"
 
Abdurrahman Güvenlioğlu, törende başkentlilere Türk Telekom'un,  İstanbul'a taşınmayacağının müjdesini de verdi. Geçmiş dönemlerde eski yönetimin böyle bir girişimde bulunduğunu  aktaran Güvenlioğlu, "Ancak daha sonra sonuçlanamayan bazı sıkıntılara sebep  olmuş. Göreve ilk geldiğimizde bu gündem oldu, konuştuk. Fakat bunun olmayacağı  hususunda üst yönetimimizle el sıkıştık. Türk Telekom, yıllardır Ankara'ya hizmet  eden, Ankara'nın en büyük takımı. Bu misyonu devam ettirecek" ifadelerini  kullandı.
 
"Global ortaklıktan mutluyuz" 
 
Huawei Tüketici Ürünleri Orta Asya ve Kafkasya Bölge Başkanı Xingnan  ise Türk basketbolunun, kulüp seviyesinde kazanılan başarılar sayesinde çok büyük  bir kitleye ulaştığını söyledi.
 
Xingnan, dolayısıyla Türk basketbolunun desteklenmesinin öneminin her  geçen gün biraz daha arttığını dile getirerek, "Spor alanında çok sayıda yatırım  yapmaktayız. Türkiye'nin başarılı takımı Türk Telekom ile yaptığımız bu iş  birliğinin de bu perspektif açısından son derece etkin bir seçim olduğunu  düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Sponsorluk anlaşmasının 2015-2016 sezonunu kapsadığının bilgisini  veren Xingnan, şunları kaydetti: "Türk Telekom global bir marka. Hem lokal hem de global anlamda  itibarı var. Aynı şekilde Huawei de son derece güçlü global bir teknoloji  şirketi. İkisi arasındaki global ortaklık, bizi son derece mutlu ediyor. Böylesi  global bir ortaklık, Türkiye'deki basketbol ortamını iyileştirecek ve  destekleyecektir."
 
Konuşmaların ardından Güvenlioğlu ile Xingnan, taraflar adına  sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Törende Türk Telekom Başantrenörü Ercüment  Sunter ve takım kaptanı Ermal Kurtoğlu da hazır bulundu. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...