Benfica meydan okudu

Benfica meydan okudu

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'i deplasmanda devirdiklerine dikkat çeken Benfica Teknik Direktörü Vitoria, Galatasaray maçı için iddialı konuştu.

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria, Galatasaray maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda düğümü çözecek maç olarak bakılan Galatasaray-Benfica karşılaşması ile ilgili düşüncelerini paylaşan deneyimli teknik adam sarı-kırmızılı ekibe meydan okudu.


Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Vitoria, "Gelecek çarşamba farklı bir maç olacak. Üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Türkiye'de sahaya çıktığımızda tek hedefimiz bu olacak. Ancak değişik bir mücadele olacak. Geriden gelerek kazandığımız Atletico Madrid maçıyla birlikte havamızı bulduk.


Yenik duruma düşsek de bırakmayacağımızı gösterdik. Portekiz'deki maçımız kolay değil ama buna karşın Çarşamba gününe tam hazır olacağız. Kazanmaya yönelik çalışmalar yürütüyoruz ve Türkiye'ye galibiyet için gidiyoruz" diye konuştu.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...