Aslan seriyi 4'e çıkardı!

/ Kaynak: İHA
Aslan seriyi 4'e çıkardı!

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup ederek, ligdeki galibiyet serisini 4 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-1 galip ayrılmasını başardı. Puanını 17'ye çıkaran ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Hamzaoğlu'nun öğrencileri, ligdeki galibiyet serisini de 4 maça çıkardı.
 
SERİYİ 4 MAÇA ÇIKARDI
 
Süper Lig'de en son 4. haftada oynanan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında puan kaybı yaşayan sarı-kırmızılı takım, o karşılaşmanın ardından çıktığı Trabzonspor, Gaziantepspor, Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği müsabakalarından 3 puanla ayrılmasını başardı. Bu periyotta rakip fileleri 9 kez havalandıran Aslan, kalesinde ise yalnızca 2 gol yedi.
 
Sarı-kırmızılı ekip, Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Benfica karşılaşmasının ardından Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...