Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayern Münih'ten Guardiola kararı!

Bayern Münih'ten Guardiola kararı!

SPOR Haberleri

Barcelona'daki 4 yılında 12'den fazla kupa kazanan ve 2013 Temmuz'unda Bayern Münih'in başına geçen Pep Guardiola için iddialar bitmiyor.

Bayern Münih ile geride kalan 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşayan Pep Guardiola'nın, İngiliz ekiplerine gideceği yönünde haberler çıkmasına karşın; Alman devinin, başarılı teknik adamın takımda kalacağı konusunda endişesi yok. Bu sezon oynadığı 9 maçı da kazanarak Bundesliga tarihinin en iyi başlangıcı rekorunu kırarak en yakın takipçisine 7 puan fark atan Bayern Münih'in Başkanı Karl Heinz Rummenigge, "2015'in ikinci yarısında kontrat görüşmeleri başlayacak. O zaman her şey netlik kazanır" dedi.

Bayern Münih'in Arsenal ile İngiltere'de oynayacağı maç öncesi açıklama yapan Rummenigge, henüz taraflar arasında görüşmelerin başlamadığını vurgulamasına rağmen, "Bayern'in lehine bir çok şey var; şu kesin ki Bayern dışında cazip adaylar mevcut. Ancak şu anda Pep Guardiola'nın Bayern'de kalacağı konusunda daha iyimseriz" ifadelerini kullandı.

Pep Guardiola ise ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili şimdiye kadar yorum yapmaktan sakınırken, Rummenigge, "Pep Guardiola'nın bu tekliflerle ilgilenmediğini biliyorum; ben de onlarla ilgilenmiyorum. Önümüzde oynamamız gereken bir sezon var ve 1 Temmuz 2016'dan sonra da teknik direktörümüz olacağı konusunda şüphem yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...