Orman: Süper Kupa'yı oynarız

Orman: Süper Kupa'yı oynarız

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TOÇEV ile gerçekleştirdikleri tanıtım toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şike davasının kendi üstlerinde kalan bir şey olduğunu ve kenar süsü olarak olaya dahil edildiklerini belirten Orman, "Zaten mahkeme Beşiktaş'ın suçsuz olduğuna ve kararın hukuksuz olduğuna hükmetti" dedi. Şike davası döneminde oynanmayan Süper Kupa finali hakkında da açıklamalarda bulunan Orman, "Yargı kararını bekleyip ona göre hareket edeceğiz. Tabii ki oynamak isteriz. Hele Fenerbahçe ile oynamak bize zevk verir" ifadelerini kullandı. UEFA'nın ve Türk hukukunun vermiş olduğu kararları karşılaştırmanın yanlış olduğunu dile getiren Orman, "Onların yargılaması farklı, hukuk mahkemelerinin yargılamaları farklı. UEFA hiçbir şeye bakmadan, sadece tapeler üzerinden karar verdi. Bizim kendimizden hiçbir zaman şüphemiz yoktu. Karardan dolayı son derece mutluyuz" diye konuştu. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...