Kaptanlığı bırakıyor mu?

Kaptanlığı bırakıyor mu?

SPOR Haberleri

Mersin İdman Yurdu mağlubiyeti sonrası Şota Arveladze'nin hedef gösterdiği Onur Kıvrak yönetimle görüşme talep etti

Trabzonspor'da fırtınalı günler devam ediyor. Sezon başından itibaren Süleyman Hurma-Onur Kıvrak, Erkan Zengin-Mehmet Ekici krizleri yaşayan, ligde üst üste 4. maçını kaybeden bordo-mavililerde kaptan Onur Kıvrak yine gündeme oturdu. Son 2 maçta kaleyi Kosta Rikalı file bekçisi Esteban'a devreden milli eldiven, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası teknik direktör Şota Arveladze'nin sözlerine çok sinirlendi. Gürcü teknik adamın, "Onur morali bozuk diye oynamıyor. Bu kulübün kaptanı, bu kulübü taşıyan oyuncu ikinci defa maçtan önce 'moralim bozuk, ben oynamıyorum' diyor" şeklindeki sözleri üzerine küplere binen Onur Kıvrak yönetim kurulu ile görüşme talep etti.
Esteban ilaç olamadı
Tecrübeli eldivenin bu görüşmede sıkıntılarını dile getirip çözüm olmayacaksa gerekirse kaptanlık görevini de bırakmayı teklif edeceği iddia edildi. Öte yandan Trabzonspor'da sezon başından bu yana en çok konuşulan isimlerin başında gelen Onur Kıvrak'ın yerine kaleyi devralan Esteban milli eldiveni arattı. Kaptanın yokluğunda kaleye geçen Kosta Rikalı file bekçisi 2 maçta 5 gol yiyerek eline geçen fırsatı iyi değerlendiremedi. Onur ise forma giydiği 6 maçta kalesinde 7 gol görmüştü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...