Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım'dan o haberler için çok sert sözler

Aziz Yıldırım'dan o haberler için çok sert sözler

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, Terraneo'nun, "Samandıra'ya fazla geliyorsunuz" dediği; kendisinin de "Sen kimsin" diye yanıt verdiği haberler için sert ifadeler kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ajax maçı hazırlıkları sürdüren ftubol takımının antrenmanını ziyaret etti. Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yöneticilerden İlhan Ekşioğlu ve Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile birlikte birlik görüntüsü veren Yıldırım basın mensuplarına sert tepki gösterdi.

Yalan haberler yazıldığını öne süren Aziz Yıldırım, "Haftasonu divanda basınla ilgili konuşacağım, dinleyeceksiniz. Biz sizlerin içişlerinize karışmıyoruz siz de karışmayın. Terraneo kulüpte oturmayacak burada oturacak. Ben yönetici olarak arkadaşlarla zaten orada oturuyoruz. Ne olduğunu bilmeden, yalan haberler yapıyorsunuz. Gerektiğinde kızacağız. Sizler kavga etmeden mi hayatınızı yaşıyorsunuz. Eşlerinizle kavga etmiyor musunuz. Çocuklarınıza kızmıyor musunuz. Biz hayatı stresli yaşıyoruz" diye konuştu.


Bundan sonra basın mensuplarının akreditasyonlarını kendisi yapacağını söyleyen Aziz Yıldırım, "Bundan sonraki hem Avrupa hem ligdeki tüm basın akreditasyonlarını artık ben yapacağım. Aleyhte yazanları almayacağım. Aleyhte yazan hiçbir kimseyi sokmayacağım. Oğuz Tongsir'i (TSYD Genel Başkanı) de buraya çağırıp konuşacağım. Yeni habercilik bu değil. Bilim ve teknik ilerledi. "Aziz Yıldırım şuna kızdı, buna kızdı." Bunları geçin. Ayıp. Size yakıştıramıyorum. Hoca'yla da, İlhanla da (İlhan Ekişoğlu) Mahmutla da (Mahmut Uslu) kavga ederim. Fenerbahçe'nin menfaati için kavga ederiz, ama sonra yolumuza devam ederiz" ifadelerini kullandı.


Giuliano Terraneo'nun yanlarında çalışan bir insan olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Sizin patronlarınız, müdürleriniz size hiç kızmıyor mu? Yalan yazıyorsunuz. Tarihleri de yanlış. Oturup dört taneniz bir araya gelip ortak haber yapıyorsunuz. Yüzünüze söylerim hepinizin. Çok ayıp. Hiçbir şeyden çekinmem. Çok ayıp. Bundan sonra her gün, patronlarınız ve sizinle ilgili "Sizin de
çevrenizden duyuldu, şu oldu, bu oldu" diye yalan haber yazdıracağız. Divan'da da cevabı da vereceğim. Cumartesi günü iyi dinleyin beni" diyerek sözlerini bitirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...