Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu (21.10.2015)

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu (21.10.2015)

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı A, B, C ve D gruplarında oynanan 8 maçla devam etti. İşte sonuçlar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta heyecanı A, B, C ve D gruplarında oynanan 8 maçla devam etti. C Grubu'nda oynanan maçta Galatasaray sahasında Benfica'yı 2-1 yenerek puanını 4'e çıkardı. Galatasaray'ın grubunda yer alan Aletico Madrid, kendi sahasında Astana'yı 4-0 yendi. Gecenin en önemli maçında Paris SG kendi sahasında Real Madrid ile golsüz berabere kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları;

GRUP A
Malmö FF 1 - 0 Shakhtar Donetsk 
Paris Saint-Germain 0 - 0 Real Madrid 

GRUP B
CSKA Moscow 1 - 1 Manchester United
Wolfsburg 2 - 0 PSV Eindhoven 

GRUP C
Atletico Madrid 4 - 0 FC Astana
Galatasaray 2 - 1 Benfica

Şampiyonlar Ligi'nde toplu sonuçlar ve puan durumu (21.10.2015)

GRUP D
Juventus 0 - 0 Mönchengladbach 
Manchester City 2 - 1 Sevilla

ATLETICO EZİP GEÇTİ

Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Atletico Madrid, Astana karşısında 4-0'la net bir galibiyet elde etti.

Galatasaray'ın bulunduğu Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun diğer mücadelesinde Atletico Madrid, Astana karşısında 4-0 galip geldi. 

Kazak ekibinin Bulgar teknik direktörü Stanimir Stoilov, Kairat Almaty ile şampiyonluğu belirleyecek maçı düşünerek Anicic, Shomko, Canas, Maksimovic, Dzholchiyev ve Nuserbayev'i Atletico karşısında dinlendirdi. 

Maçın ilk golü 23. dakikada geldi. Sağdan içeri kat eden Yannick Carrasco'nun ortaya çıkarttığı topu Saul filelere gönderdi. 29'da Atletico'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez'in savunmaya çarpan topu ağlarla buluştu. 

İkinci yarının başında oyuna dahil olan Oliver Torres, 63'te Gabi'nin pasında aşırtma bir şutla kaleci Eric'i avladı. 89'da Dedechko, sağdan yapılan ortayı ters bir vuruşla kendi ağlarına gönderirken, Atletico Madrid karşılaşmayı 4-0 kazandı.

PARİS'TE GOL YOK

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda ilk iki maçlarını galibiyetle kapatan iki ekip Paris Saint Germain ve Real Madrid'in mücadelesi 0-0 bitti.

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ilk iki maçını kazanan iki ekibin mücadelesinde Paris Saint Germain ile Real Madrid golsüz berabere kaldı. 

İlk tehlike 35. dakikada konuk ekip Real Madrid'den geldi. Marcelo'nun ortasında Cristiano Ronaldo'nun kafa vuruşunu kaleci Trapp nefis bir refleksle kornere çeldi. 

72'de Portekizli futbolcunun volesinde top direği yalayarak dışarı gitti. 76'da bu kez Paris Saint Germain'den Maxwell'in ortasında Lucas Moura yakın mesafeden kafayla topu üstten auta gönderdi. 

Paris Saint Germain bu sonuçla 1992-93'te UEFA Kupası çeyrek finali, 1993-94'te ise UEFA Kupa Galipleri Kupası'nda yine çeyrek finalde elediği Real Madrid ile oynadığı karşılaşmalarda 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı.

LUCESCU'YA 100 YARAMADI


Şampiyonlar Ligi'nde 100. maçına çıkan Mircea Lucescu'lu Shakhtar Donetsk, Malmö deplasmanında 1-0 yenilerek üçte sıfır çekti.


Mircea Lucescu'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, İsveç'ye Malmö'ye 1-0 yenilerek Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda üçüncü maçta üçüncü mağlubiyetini aldı. 


Grupta oynadığı daha önceki karşılaşmalarda Real Madrid'e 4-0, sahasında Paris Saint Germain'e 3-0 kaybeden Shakhtar Donetsk üçüncü maçını da gol atamadan bitirdi. 


Lucescu'nun Devler Ligi'nde 100. maçına çıktığı karşılaşmanın tek golü 17. dakikada geldi. Pa Konate'nin soldan ortasında Markus Rosenberg topu ağlara gönderdi. 


Malmö, 56. dakikada bir de penaltı kaçırdı. Srna'nın ceza sahası içerisinde Berget'i düşürmesiyle kazanılan penaltıda Djurdjic'in vuruşunu kaleci Pyatov kurtardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...