Kusursuz Anadolu Efes!

 Kusursuz Anadolu Efes!

SPOR Haberleri

Anadolu Efes Euroleague 2015-16 sezonu B Grubu ilk tur ikinci haftasında İtalya'nın EA Milano takımını konuk etti.

TURKISH Airlines Euroleauge B Grubu ikinci maçında Anadolu Efes, sahasında İtalyan temsilcisi EA7 Emporio Armani Milan'ı 89-73 yendi.

İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Anadolu Efes, seyircisinin de desteği ile çıktı. Maç boyunca iyi ve üstün bir oyun sergileyen Anadolu Efes, özellikle son periyotta ortaya koyduğu başarılı oyun ile karşılaşmayı 89-73 kazandı. Anadolu Efes, bu skorla Turkish Airlines Euroleauge'deki 2'nci galibiyetini alırken, İtalyan ekip ise ilk yenilgisini aldı.

Karşılaşmanın en skorer ismi ise EA7 Emporio Armani'nin oyuncusu Alessandro Gentile oldu. İtalyan oyuncu, 22 sayı attı. Anadolu Efes'te ise en skorer isim 17 sayı atan Jon Diebler oldu.

ANADOLU EFES 87-73 EA MILANO

Anadolu Efes-EA Milano Maçı "Pembe Top" ile Başladı

Turkish Airlines Euroleague B Grubu'nda bugün oynanan Anadolu Efes-EA Milano maçı, "Meme Kanseri Farkındalık Ayı" sebebiyle sembolik hava atışı ile başladı.

Anadolu Sağlık Merkezi ve Anadolu Efes Spor Kulübü'nün meme kanserinde erken teşhisin önemine dikkat çekmek için gerçekleştirdiği "Pembe Top Sahada" projesi kapsamında Anadolu Efes-EA Milano maçı, "Pembe Top" ile yapılan sembolik hava atışı ile başladı. Karşılaşmanın hava atışı, projeye gönüllü olarak destek veren ünlü oyuncu Bergüzar Korel tarafından yapıldı.

Bu arada Anadolu Efesli oyuncular sahaya, "Meme kanseriyle mücadelede hep destek, tam destek" yazılı pankartla çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...