Gökhan Gönül'den veda gibi sözler

Gökhan Gönül'den veda gibi sözler

SPOR Haberleri

Ajax önünde bu sezon ilk defa forma bulan Gönül, "Bugün buradayım, yarın başka yerde olabilirim ama her zaman buraya ait olacağım" dedi

F.Bahçe'de dün zorlukla alınan galibiyetin sevinci yaşanıyordu ki Gökhan Gönül'ün maç sonrası sözleri şoke etti. Yerini Şener'e kaptıran ve Ajax önünde bu sezon ilk defa forma bulan Gönül, "Bugün ikinci yarı iyi oynadığımızı düşünüyorum. 2,5 aydır hiçbir maçta oynayamadım. 3-4 ay antrenman da yapsanız maç eksikliği başka bir şey. Zor olur. Maç oynadıkça kendimi bulacağım. Yavaş yavaş bulduğumu da düşünüyorum" derken, "Çok kötü performans sergilediğimi düşünmüyorum. Katkı sağladıysam sevindirici. Son dakika galibiyetiyle galip ayrılmak çok güzel. Hafta sonuna bakacağız. Burada 16 senedir kazanamayan Galatasaray ile oynayacağız. Yine galip gelmek istiyoruz" sözlerini kullandı. Gökhan bu sözlerin ardından, "Taraftara çok teşekkür ediyorum, beni çok güzel karşıladılar. Bugün buradayım, yarın başka yerde olabilirim ama her zaman buraya ait olacağım. Çok teşekkür ediyorum gösterdikleri sevgiden dolayı" diyerek takımdan ayrılabileceğini ima etti. 
Ba: Aklımız derbideydi
Dün gece maçın adamı olan ve oynadığı futbolla parmak ısırtan Abdoulaye Ba ise, "Bir Hedefim vardı buraya geldiğimde, oynamak istiyordum ve teknik direktör bana o şansı tanıdı. O şansı verince de ilk işim olan savunmayı yapmaya ve en iyisini vermeye çalışıyorum. Pazar günü bir derbi bizi bekliyor ve kafamızda da açıkçası o maç vardı. Yavaş yavaş daha iyi olmaya ve futbolumuzu geliştirmeye çalışıyoruz" sözlerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...