Gökhan Gönül: 'Bugün buradayım yarın...'

Gökhan Gönül: 'Bugün buradayım yarın...'

SPOR Haberleri

Uzun süren sakatlığının ardından Ajax karşısında ilk 11'de forma giyen Gökhan Gönül, maç sonrası yaptığı açıklamalarla kafa karıştırdı.

Fenerbahçe'de, uzun süren sakatlığı sonrası formasını Şener Özbayrak'a kaptıran Gökhan Gönül, dün akşam Ajax karşısında ilk 11'de sahaya çıktı. 2002'den bu yana sarı lacivertli formayı giyen tecrübeli futbolcu, kafalarda soru işaretleri doğuran açıklamalar yaptı. 


İşte Gökhan Gönül'ün açıklamaları;


"3 puan için çıktığınız maçlarda bazen istediğiniz oyunu sahaya yansımıyor. Çok iyi futbol oynayamıyorduk ama bugün ikinci yarı iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu sezon hiç resmi maçta oynayamadım. Shakhtar maçı öncesi sakatlanmıştım, ondan beri böyle... Maç eksikliği çok farklı bir şey. Zor oldu benim için de... Zamanla kendimi bulacağıma inanıyorum, ama maç eksikliği zor bir şey. Son dakikada gelen golle de olsa galip gelmek çok güzel. Hafta sonu, uzun bir süredir galip gelemeyen bir Galatasaray'ı konuk edeceğiz ve umarım yine galip olarak ayrılacağız. Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum. 2-3 aydır top oynamıyorum, beni çok iyi karşıladılar. Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım."
Gökhan Gönül'ün bu sözleri sosyal medyada büyük yankı oluşturdu. Fenerbahçe taraftarları milli fubolcu için övgü dolu tweetler attı. İşte onlardan bazıları.


Gökhan Gönül ilk önce profilini kararttı sonra bu açıklamayı yaptı korkmaya başladım moralim tavandı şuan yerle bir oldu.
Gökhan Gönül: 'Bugün buradayım yarın...'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...