Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'nin kulübesi sağlam

Fenerbahçe'nin kulübesi sağlam

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin yedekleri bu sezon tam altı maçta skoru değiştirdiler

Pereira yönetiminde 15. resmi maçını Ajax'a karşı oynayan F.Bahçe'de gelenek yine bozulmadı. Sarı- Lacivertlilerde maça 11'de başlayanlar değil oyuna sonradan girenler etkili oluyor. İşte o maçların dökümü: UEFA Avrupa Ligi ön elemesindeki Atromitos-F.Bahçe maçında 80'de oyuna giren Van Persie'nin 89'da attığı golle açılan seri, rövanşta da Volkan Şen'in oyuna girdikten 1 dakika sonra yaptığı asist ile devam etti. Ligdeki Bursaspor maçında da 77'de oyuna giren Van Persie, 79'da golünü atmıştı. Beşiktaş derbisinde de 38. dakikada Markovic ile değişen Volkan Şen, 61'de oyuna giren Van Persie'ye, asist yaparak golün gelmesini sağlamıştı. Ajax maçını 72'de oyuna dahil olup 89'da attığı gol ile kazandıran Fernandao ise Celtic karşısında da 40. dakikada oyuna girmiş ve attığı iki golle beraberliği kurtarmıştı. 


DİVAN'DA KARARINI AÇIKLIYOR


Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı olağan toplantısı bugün saat 10.30'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılacak. Şike davası ile ilgili "Aklanınca görevi bırakacağım" diyen Başkan Aziz Yıldırım'ın bu konuyla ilgili kararını Yüksek Divan Kurulu Üyeleri'ne açıklaması bekleniyor. Başkan son kongrede, "Mahkeme kararı aleyhime de lehime de olsa başkanlık görevini bırakacağım" diye konuştu.


ALVES VE MEİRELES İDMANA ÇIKTI


Fenerbahçe, Ajax galibiyetinin ardından ara vermeden Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. Yoğun yağmur altındaki idmanı Ajax maçında oynayanlar rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı. Sakatlıkları olan Alves ve Meireles idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...