Şota'nın son şansı

Şota'nın son şansı

SPOR Haberleri

Zor günler yaşayan Trabzonspor'un bugün deplasmanda oynayacağı Sivasspor karşılaşması kritik önem taşıyor.

Son haftalarda aldığı yenilgilerle puan cetvelinde alt sıralara doğru düşmeye başlayan bordo-mavililerde Teknik Direktör Şota oldukça sıkıntı. Gürcü teknik adamın, yaşanacak puan kaybı sonrasında görevine son verilmesi bekleniyor. Mersin İdmanyurdu deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından Şota istifa sinyali vermişti. Trabzonspor, bu akşam Sivas'tan kötü bir sonuçla ayrılırsa bordo-mavili yönetim salı günü olağan üstü bir toplantı yapacak. 
Trabzonspor'da yönetimin Şota'yıtartıştığı şu günlerde Azerbaycan'dan sürpriz bir iddia geldi. AZ İdman TV'de Azerbaycan Milli Takımı'nın teknik direktörü Robert Prosinecki'nin durumu masaya yatırılırken, federasyonun Hırvat teknik adamın yerine hoca aradığı, Prosinecki'yi Bakü'ye getiren Türk menajerin de Hırvat teknik adam için Trabzonspor'la görüştüğü iddia edildi. Prosinecki, Kayserispor'da başarılı bir sezon geçirmiş daha sonra Önder Özen kendisini Beşiktaş'ın başına geçirmek istemişti. Öte yandan Trabzonpor'da Sivasspor kafilesine sakatlıkları bulunan Constant ve Mehmet Ekici'nin yanı sıra Onur Recep Kıvrak ile Musa Nizam yer almadı.
Şota'nın son şansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...