Fikret Orman: Gruptan çıkarız

Fikret Orman: Gruptan çıkarız

SPOR Haberleri

Orman “Avrupa Ligi'nde bir üst tura adımızı yazdıracak kapasitedeyiz. Sahamızda Lokomotiv Moskova'yı yeneceğimizi düşünüyorum” dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lokomotiv Moskova deplasmanında alınan 1 puanın önemine dikkat çekti. Bu sezon Avrupa'da çıtayı geçen senekinden daha yükseğe koymak istediklerini belirten Orman, Lokomotiv Moskova karşısında alınan beraberliğin gruptan çıkmak için kendilerine avantaj sağlayacağını belirterek, "Galibiyeti hak edecek bir futbol oynadık ama kazanamadık. 1 puan almadık, 2 puan kaybettik ama avantaj da yakaladık. Deplasmanlarda yenilmemek grup maçlarında büyük avantaj sağlıyor. Rakibimizden daha çok pozisyona girdik. Sahamızda Lokomotiv Moskova'yı yeneceğimizi düşünüyorum. Lizbon deplasmanından da puanla döneceğimize inanıyorum. Bu gruptan rahat çıkarız" ifadelerini kullandı.
Güneş'in tecrübe faktörü
Beşiktaş'ın ilk yarıdaki kontrollü futbolunun çok önemli olduğuna dikkat çeken Orman, "Oyuncularımız artık tecrübe kazandı. Çok sakin bir şekilde oyunu yöneten taraf olduk. Şenol Güneş'in tecrübesi bize önemli katkı sağlıyor. Ben maçtan çok keyif aldım" diye konuştu. Beşiktaş'ın hedeflerinin her zaman büyük olduğunu belirten Orman, "Bu sene ligde şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok. Her hafta daha iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Avrupa'da da adımızdan söz ettireceğiz. Sabırlı ve planlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. 
> Hüseyin EROĞUL 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...