Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bakan Kılıç: Türkiye örnek ülke

Bakan Kılıç: Türkiye örnek ülke

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti döneminde spor altyapısı yatırımlarında büyük bir ivme ve yol kat edildiğini söyledi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Atakum ilçesinde Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Kılıç, AK Parti dönemlerinde ve hükümetlerinde spor altyapısı yatırımlarında büyük bir ivme ve yol kat edildiğini söyledi. Kılıç, "2002 öncesi Türkiye'de toplam tesis sayısı 1.540 civarındayken, sadece 2002'den bu yana inşa edilen her türlü spor tesisi sayısı 1.650'den fazla. Önümüzdeki yıl bu rakam 1.800 civarına ulaşacak" dedi. 


DOPİNGE 0 TOLERANS 
Kılıç şöyle devam etti: "Ve tabii ki dopingde sıfır tolerans politikamız devam ediyor. WADA Dünya Başkanı'nın 'dopingle mücadelede yol almak isteyen ülkeler Türkiye'nin mücadelesini örnek alsın' sözleri de bunu destekliyor." 


MASA BAŞINDA İŞ OLMAZ
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda çalışanların masa başında oturarak görev yapmalarının söz konusu olamayacağını söyleyen Kılıç, "Masa başında yapılması gereken evrak işlerini hızlı bir şekilde takip edip, bitirip, araziye inecekler..... Araziden kastımız şu; görevlerini okullarla, kulüplerle ve sporcularla iç içe yapacaklar. Çünkü onların spor tesislerimizin en üst noktada kapasite kullanımını başarmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...