Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'li minik taraftara dev destek

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe'li minik taraftara dev destek

SPOR Haberleri  / DHA

Ahmet Berkay Çoban'a, Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynayan çocuklar hazırladıkları dev pankarta Çoban'ın fotoğrafını koyarak destek verdiler.

"Sporda Tribün Terörü İstemiyoruz" yazan pankart ile Minik Çoban'a destek veren Gençlerbirliği alt yapısında oynayan çocuklar pankartın yanında, 22 ayrı takımın formasını giyerek tepkilerini dile getirdiler.
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, alt yapılarda futbol oynayan çocukların hazırlamış olduğu pankarta destek vererek A-takım futbolcuları ile tam kadro fotoğraf çekildi ve "Çocuğun olduğu yerde sevgi olmalı,"dedi
 
Özdilek tribünlerde hoşgörü olmalı diyerek şu açıklamada bulundu:
 
"Özellikle çok yoğun bir eğitim sürecinden geçen çocukların sosyalleşmesi adına hafta sonundaki her türlü aktivitenin çok önemli olduğunu bilen babalardan biriyim. Dolayısıyla insanlar çocuklarını maçlara gelirken güvenli bir şekilde getirmeleri,  güvenli şekilde seyretmeleri, orada forma renk ayrımı olmadan spor sevgisini bu çocuklara aktarabilmek çok önemli. Onun için böyle bir organizasyon yaptık. Çocuğun olduğu yerde şiddeti konuşmanın bir anlamı yok. Bence hayatı,  bu ülkenin geleceğine bu gençleri bırakacaksak onlara daha sağlıklı daha güzel ortamlarda gelecekler hazırlamalıyız. Onun başlangıç noktası da bu yaşlardaki çocuklara doğru eğitimi verebilmek diye düşünüyorum.  Kolay değil, ama ümit ediyorum bu son olur"
 
Gençlerbirliği takımının savunma oyuncularından Ahmet Oğuz'da tepkisini dile getirerek, Şiddeti maç olarak görmeyelim dışarısı da var diyerek şunları söyledi:
 
" Her yerde şiddete hayır diyelim. Bu arkadaşlar şiddete hayır demek için böyle bir organizasyon gerçekleştirmişler. Kayseri'deki olaylar görmek istemediğimiz şeyler. İnşallah ilerleyen zamanlarda sadece futbolu izleriz, şiddet göstermeden. Bunu bir hobi olarak düşünmek lazım.  Taraftarlık şiddetle olan bir gösterge değil. Hep birlikte izleyelim. İki takımın taraftarı bir arada olsun. Derbilerde karşı takımın taraftarı gelmiyor, gerçekten beni çok üzüyor.  Atışacaklar ama şiddet olmayacak,"diye konuştu
Gençlerbirliği alt yapısında futbol oynayan çocuklar ise Hep birlikte,"Sporda tribün terörü istemiyoruz" açıklamasında bulundular.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...