Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hacıosmanoğlu açtı ağzını yumdu gözünü

Hacıosmanoğlu açtı ağzını yumdu gözünü

SPOR Haberleri

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açtı ağzını yumdu gözünü...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçının ardından açtı ağzını yumdu gözünü... A Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Hacıosmanoğlu, şunları söyledi:


'Hamza Hoca gitmesin diye bize operasyon yapıldı'


"Bizi hangi yollara sevketmeye çalışıyorlar? Niye bu sıkıntıları çekeyim ki ben? Bugün biz neyi konuşacağız? Hamza Hoca gitmesin diye bize operasyon yapıldı.  Kimin ağabeyleri yaptı çıkıp açıklasın. O zaman bizi bu ligde tutmayın! 2. ligde, 3. ligde oynayalım. Böyle bir Allah'sızlık olmaz ya! Eğer insanlar farklı bir oyun oynuyorsa bizim de bundan sonra nasıl bir oyun oynayacağımızı görecekler."


'Bundan sonra neler olacağını Türkiye görecek!'


"Trabzonspor Onur'dan ibaret değil, 28 tane oyuncusu var. Hakemlere sanki özel görev verilmiş, biz oynarken durdurun diye. Bundan sonra neler olacağını bu Türkiye Cumhuriyeti görecek! Burası Trabzon... Dünya tarihine yön veren insanların yetiştiği şehir burası. Bundan sonra ne olacağını Türk futbolunu yönetenler de görecek onlara yön verenler de. Bugüne kadar sinemize çektik ama artık çekmeyeceğiz. 


Kadın gibi yaşamayacağız. Öleceksek erkek gibi öleceğiz.


Federasyon Başkanı'nı arıyorum cevap vermiyor. Kuddusi Müftüoğlu'nu arıyorum cevap vermiyor. Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. 15 bin kişiye oynardık. Sen Galatasaray'a beni yendireceksin, Galatasaray elle gol atacak, müsaade edeceksin, sonra "Trabzon"da sorun var!"


'Taraftarım orada bakalım hakemi kim çıkaracak!'


"Farklı bir oyun oynanıyorsa, biz de nasıl oyun oynayacağımızı göreceğiz. Kimin üzerine oyun oynuyorsunuz ya? Trabzon şehrinin kaderiyle oynamak kimsenin haddine değil. Taraftarım orada, bakalım hakemi oradan kim çıkaracak!"


'Sanırım eski mesleğime dönmem gerekiyor'


"Millet polis arabalarını, statları yaktı yıktı. Masum duruyoruz diye önüne gelen bize tokat atıp gidecek öyle mi? Benim yıllar önce tövbe edip bıraktığım mesleğim vardı, sanırım o günlere geri dönmem gerekiyor!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...