Hacıosmanoğlu'ndan olay sözler

Hacıosmanoğlu'ndan olay sözler

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un başkanı, "Masum duruyoruz diye herkes tokat mı atacak. Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek" dedi

Son dakikada verilmeyen penaltı Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu küplere bindirdi. Maç sonrası konuşan Hacıosmanoğlu, "Hakemlere sanki özel görev verilmiş, Trabzon oynarken durdurun diye. Galatasaray maçında hangi güçle, Federasyon içinde başlayan hangi abileri, hocayı kurtarmak için operasyon yaptı. Süleyman Abay'ı Trabzonspor maçına kim verdi? Eğer Galatasaray'a yenilmeseydi Trabzon, o havayla neler olurdu. Bu şehir bu kadar basit bir şehir mi?" derken, "Bundan sonra neler olacağını Türkiye Cumhuriyeti görecek. Millet polis arabalarını yaktı, statları yaktı. Biz masum duruyoruz diye önüne gelen tokat atacak ha? Bu akşam milat olacak. Herkes görecek. Trabzonspor sevdalılar müsterih olsun, daha bizim çekeceğimiz bir şey kalmadı. Öleceksek de adam gibi öleceğiz, kadın gibi yaşamayacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...