Kaleyi gören vursun

Kaleyi gören vursun

SPOR Haberleri

Skor üretmekte zorluk çektiklerini belirten F.Bahçe'nin hocası, “Herkes sorumluluk alsın ve bol şut atın” dedi

M.Emin ULUÇ 
Hayalindeki hücum takımını kadro bazında oluşturan ancak sonuca yansıtamayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Osmanlıspor deplasmanında oyuncularından patlama yapmalarını bekliyor. Van Persie'nin 4, Fernandao'nun 3 gol attığı sarı-lacivertlilerde 3 gollü Nani'yi Başkent'e götürmeyen Portekizli çalıştırıcı kanat ve orta saha oyuncularından da skora katkı sağlamalarını istedi. “Tüm umutlarımızı golcülere bağlayamayız” diyen Pereira, “Gol bölgesinde çok daha üretken olmamız şart. Savunmada gayet iyi ilerliyoruz, ancak hücumdaki kısırlığı bir türlü aşamadık. Özellikle kanat ve orta saha oyuncuları bu konuda çok daha fazla sorumluluk almak zorunda” ifadesini kullandı. Tecrübeli hoca, “Kaleyi gördüğünüzde şut atmaktan çekinmeyin. Ancak bencillikten de kaçının” talimatı verdi.
Hepiniz golü düşünün
Maçların özellikle ikinci yarısında oyundan düşmelerini skor gelişimindeki başarısızlığa bağlayan Vitor Pereira, “Baskı kuruyoruz, oyunu domine ediyoruz. Ancak gol bulamayınca demorilize oluyoruz. Bunlarla başa çıkmayı öğrenmek zorundayız” yorumunu yaptı. Ankara seferi öncesi oyuncularıyla düzenlediği toplantıda net talimatlar veren Portekizli, “Başta orta saha ve kanat oyuncuları olmak üzere herkes gol yüzdesini arttırmak zorunda. Orta alandan, kanatlardan, duran toplardan, uzaktan şutlardan goller bulmalıyız. Kısacası oyun kilitlendiğinde hemen alternatif bir plana geçmeliyiz. Nasıl takım halinde savunuyorsak, aynı şekilde takım halinde hücum etmeliyiz. Herkes golü düşünmeli ve bunun için mücadele etmeli. Kimse bencil olmasın” ifadelerini kullandı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...