Galatasaray'dan 4. yıldız tepkisi

Galatasaray'dan 4. yıldız tepkisi

SPOR Haberleri

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, Eskişehirspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa tepki gösterdi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Arda Üçer, "Benfica maçı öncesinde yıldızlara olan hassasiyeti derbi maç öncesinde bazı yayıncı kuruluşların göstermediğini fark ettik. Benfica'nın 3 yıldızını, Galatasaray'ın 4 yıldızını Şampiyonlar Ligi'nde kullanıyorsanız, ligde de bu hassasiyeti göstermeniz gerekiyordu. Hepsinin altında futbolcularımızın emekleri var. Onlara saygı bekliyoruz" dedi. 
Galatasaray'ın Eskişehirspor'u 4-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından sarı-kırmızılı yönetici Selim Arda Üçer, açıklamalarda bulundu. 
Üçer, "Ligde 8 maçtır yenilmiyoruz. Son dakikaya kadar baskı yaptığımız, futbolcularımızın her şeylerini ortaya koydukları, bizim açımızdan olumlu bir maç oldu. Direkten dönen toplar ve kaçan gollere bakarsak çok daha farklı kazanabileceğimiz bir müsabakaydı. Rotasyon yaptığımız bir maçta, 'kadro yeterli mi' diye tartıştığımız bir dönemde bence iyi bir sonuç aldık" diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...