Şenol Güneş mücadeleden memnun

Şenol Güneş mücadeleden memnun

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Bu hırs oldukça bileğimiz bükülmez” dedi

HÜSEYİN?EROĞUL
Ligde 5 haftadır liderliğe ambargo koyan ancak rakiplerinin kazandığı haftada Kasımpaşa karşısında 1 puanı uzatmalarda kurtarabilen Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, oyuncularına moral verdi. Son anda kazanılan 1 puana rağmen maçın berabere bitmesinden dolayı büyük üzüntü yaşayan oyuncularına soyunma odasında teşekkür konuşması yapan Güneş, "Benim de taraftarların da görmek istediği ekip işte bu. Maçı bırakmayan, son dakikaya kadar galibiyeti kovalayan bir takım yapmaya çalışıyoruz. 3 kere geriye düştünüz ama hiç pes etmediniz. Son dakikaya kadar galibiyet için oynadınız. Bu kazanma hırsını ve azmini sürdürürsek bileğimizi kimse bükemez. Hepinizi alnından öpüyorum " ifadelerini kullandı. Puan kaybını normal karşıladığını belirten Güneş, "Uzun lig maratonunda böyle puan kayıpları yaşanacaktır. Bunların hepsinin telafisi var. Ama mücadeleyi bırakırsak bu hastalığın tedavisi zor olur" dedi. 
Hem övdü hem uyardı
Oyuncularına teşekkür konuşması yapan Güneş, uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Çok basit goller yediklerini ve bunun kendilerine yakışmadığını da ifade eden tecrübeli hoca, "Zaman zaman adam paylaşımlarında hata yapıyoruz. Bu yüzden yan toplarda zayıf kalıyoruz. Ancak bütün sorumluluğu savunmaya yükleyemeyiz. Rakip atakları daha orta sahada bitirmemiz lazım. Burada yaptığımız top kayıpları da savunmada dengesiz yakalanmamıza sebep oluyor. Bunlara dikkat etmeliyiz" dedi. Cezalı olan Ersan Gülüm'ün yokluğunda bu sezon ilk defa forma giyen ve yaptığı hata sonrası Beşiktaş'ın ilk golü yemesine sebep olan Milosevic'e ilk destek Rhodolfo'dan geldi. 90 dakikayı tamamlayamayan ve kenara alınan İsveçli futbolcunun moralinin bozuk olduğunu gören Rhodolfo, "Defans oyuncularının hatalarının karşılığı büyük oluyor. Forma için savaşmaktan vazgeçme" diyerek destek çıktı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...