İsmail'e milli gaz

İsmail'e milli gaz

SPOR Haberleri

Güneş, son haftalarda formasını kimseye kaptırmayan İsmail Köybaşı'nı Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası heyecanıyla maçlara hazırlıyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftalarda formasını kimseye kaptırmayan İsmail Köybaşı'nı Fransa'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası heyecanıyla maçlara hazırlıyor. Caner Erkin'in geçirdiği operasyonun ardından Euro 2016'da forma şansı ayağına gelen İsmail'le konuşan tecrübeli teknik adam, "Şimdi her şey senin elinde. Ben sana güvenerek formayı veriyorum. Sen de beni mahcup etme. Milli Takım'da sol beke ihtiyaç var. Performansını daha da ileri taşıyarak Fatih Terim'in gözüne girmeye çalış. Fırsat ayağına geldi. Sakın bunu kaçırma. Bir futbolcunun kariyerinde böyle bir turnuva çok önemlidir. Herkese nasip olmaz. Formda bir İsmail hem Beşiktaş'a hem de Milli Takım'a lazım" diyerek oyuncusunu motive etti. 
Milosevic'in kalemi kırıldı
Bu sezon ilk defa Kasımpaşa maçında forma giyen Alexander Milosevic ise ayağına gelen fırsatı değerlendiremedi. Kasımpaşa maçında ilk golde topu rakibinin ayağına teslim eden Milosevic'i ikinci yarıda oyundan alan Güneş, genç oyuncuyu gözden çıkardı. Daha önce yaptığı açıklamada Pedro Franco ve Milosevic'in aynı tarz oyun anlayışına sahip olduğunu belirten Güneş, kafasındaki sisteme uymadıklarını belirtmişti. Kasımpaşa maçının ardından kesin kararını veren Güneş, Milosevic ve Franco'nun gönderilmesini isterken, yönetimden devre arasında yapılacak stoper transferine hız verilmesini istedi. > Hüseyin EROĞUL


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...