Kjaer'den çarpıcı açıklamalar

Kjaer'den çarpıcı açıklamalar

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin Danimarkalı yıldızı Kjaer kulüp dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı

  •  Kariyerim boyunca birçok kulüpte oynadım. Hedef ya da risk olmadığında sezonun son maçları anlamsızlaşıyordu. Ben üzerimde baskı istiyorum. Sonuna kadar zirveye oynayan bir takım olduğu için F.Bahçe'ye geldim. 
  •  İnsanların kazandığım para ile ilgili yaptıkları yorumlara ya da fikirlere saygı duyuyorum. Şu an Fransa'dakinden daha iyi şartlarda bir kontratım var. Her zaman karşıma iyi fırsatlar çıktığı için şükrediyorum ama para her şey demek değil. 
  •  Takım olarak her gün iyiye gidiyoruz. Ba ya da Bruno ile oynamam arasında fark yok. Çünkü hedefimiz aynı. Takım halinde bir hedefimiz var ve bu hedefe göre oynamaya çalışıyoruz. Burada hep şampiyonluk istiyorum. 
  •  Taraftarımız tüm oyunculardan kendini formaya adamasını bekliyor. Biz de onların hayalini kurduğu bir oyun oynayıp, mücadelemizi vereceğiz. İstediğimiz hedeflere ulaşabilmek için bütün gücümüzle çalışacağız.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...