Tosun: Gomez büyük şans

Tosun: Gomez büyük şans

SPOR Haberleri

Başarılı oyuncu, "Tabii ki oynamayı isterim ama gerçekçi olmak lazım. Gomez'den çok şey öğreniyorum" dedi

HÜSEYİN?EROĞUL
Geçen sezon Beşiktaş'la kariyerinde yeni bir sayfa açan ancak Demba Ba'nın yedeği olarak oturan genç golcü, yakın arkadaşlarıyla yaptığı bir sohbette kulübede olmanın kendisini futbola küstürmediğini belirtti. Sezon başında Fiorentina'dan alınan Mario Gomez'in bu sezon çok önemli işler yaptığını ifade eden Cenk, "Her zaman gerçekçi düşünüyorum. Bir futbolcu tabii ki sürekli oynamak ister ama önünüzde Mario Gomez gibi bir isim varken üzülmenin bir anlamı yok. Gomez'den çok şey öğreniyorum" diye konuştu. Şenol Güneş'in kötü niyetle kendisini yedek bırakmadığını söyleyen başarılı golcü, "Benim görevim her maçta her an oynayabilecekmiş gibi hazır olmam. Bunun için antrenmanlarda üzerime ne düşüyorsa yapıyorum. Görev aldığım maçlarda da takıma güç katmak, gol atmak için her şeyimi veriyorum. Daha fazlasını da yapabileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı. 
Fransa'da olmak istiyorum
Asıl hedefinin Euro 2016 için milli takım kadrosuna seçilerek Fransa'da ay-yıldızlı formayı giymek olduğunu da sözlerine ekleyen Cenk Tosun, "Ben de iyi niyetle çalışmalarımı sürdürünce karşılığını aldım. Uzun bir aradan sonra milli takıma seçildim. Yedek kalmama rağmen bunu başarmış olmak beni çok mutlu etti. Fransa'ya da gidip Avrupa Şampiyonası'nda oynamak istiyorum" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamayı çok istediğini de söyleyen Cenk Tosun'un geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Şenol Güneş'le de bir araya gelerek fırsat buldukça daha fazla süre almak istediğini söylediği belirtildi. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...