Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İngiltere'de skandal! Hakem gole sevindi

İngiltere'de skandal! Hakem gole sevindi

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Ligi'ndeki Tottenham-Aston Villa maçının hakemi Mike Dean, ev sahibi takımın attığı ilk golden sonra sevincini gizleyemedi!

İngiltere Premier Ligi'nin 11. haftasında dün oynanan Tottenham–Aston Villa maçında büyük bir skandal yaşandı.
Ev sahibinin 3-1 kazandığı maç sırasında hakem Mike Dean'in gollere sevinmesi büyük yankı uyandırdı.  Özellikle Dembele'nin 3. dakikada skoru 1-0 yapan golü sonrası ellerini açarak sevinen Dean'in bu görüntüleri, İngiltere'yi ayağa kaldırdı.
47 yaşındaki Mike Dean, İngiltere'nin en tecrübeli hakemleri arasında...


Maçtaki hareketleriyle eleştiri oklarının hedefi olan Dean, Aston Villa başta olmak üzere diğer takım taraftarlarınca yerden yere vuruldu.


BU İLK DEĞİL...
Ancak bu skandal Mike Dean için bir ilk değildi. Kısa bir arşiv taraması yapanlar Dean'in daha önceki maçlarda da benzer hareketlerde bulunduğunu gördü.


TOTTENHAM'IN ARSENAL'E ATTIĞI GOLE SEVİNDİ
2012 yılında oynanan Arsenal derbisinde atılan gole yine benzer şekilde sevinen Dean, Tottenhamlı futbolcuların topu kaptırdığı anlarda bile tepkilerini gizleyememişti (üstte). Hatta Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger de Dean'in bu tavırlarını eleştirerek ona ligde ihtiyaç olmadığını dile getirmişti.


MANCHESTER UNITED MAÇINDA SWANSEA OYUNCUSU TOPU KAPTIRINCA ÜZÜLDÜ
ASTON VILLA-WEST HAM MAÇINDA BU PASA ÇOK ÜZÜLDÜ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...