Vitor Pereira maç sonu patladı!

Vitor Pereira maç sonu patladı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Ajax maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan ve 0-0 berabere kaldıkları Ajax maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira'nın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Biz bugün maçın 1. dakikasından itibaren baskılı oyunu ortaya koyduk. Ajax'ı hiçbir zaman oynatmadık. İkinci devre ortamın da etkisiyle geri çekildik, sonra yeniden toparlandık ama pozisyonları değerlendiremedik. Nasıl bir takım olduğumuzu ispatladık. Sadece sonucu alamadık, bence oyun iyiydi."

"Ajax'ı sahasına hapsettik"

"İlk yarıda hiç oynatmadık onları sahasına hapsettik. Bazen son pası veremedik, bazen fırsatları değerlendiremedik ama onlara asla şans vermedik. Zaten sizin için önde basmak kavramı nedir? Kaç pozisyon kazandık ilk devrede sayısını bile bilmiyorum. Çok top kazandık, istediğimiz agresif oyunu sahaya yansıttık. Tabii ki değişikliklerden sonra 2-3 gol daha bulabilirdik. Sadece son bölümde değil, hem ilk devre, hem de ikinci yarıda istediğimizi yaptık."

"Galatasaray maçında da böyleydik"

"Bugün yine gerçekten iyi oynadık. Galatasaray ve ilk Ajax maçında da böyleydik. Eğer sadece 'son bölümde iyi oynadık' derseniz benim bu işten hiçbir şey anlamadığım anlamına gelir. 2-3 gol atsak adil bir oyun olurdu. Sonuç dışında beni üzen bir şey yok. Bu akşamki gibi Molde karşısında da oynarsak sahadan mutlu ayrılacağımıza eminim, yapmamız gereken sadece pozisyonları sonlandırmalıyız."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...