Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray son dakika golüyle mağlup oldu!

Galatasaray son dakika golüyle mağlup oldu!

SPOR Haberleri

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta mücadelesinde deplasmanda Çaykur Rizespor 4-3 skorla mağlup oldu!

Tam 7 golün çıktığı, Galatasaray'ın 3 sakat ve 1 kırmızı kart kurbanı verdiği maçta uzatmalarda gelen gollerle Rizespor 4-3'lük zaferle sahadan ayrıldı...

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasındaki 7 gollü maç adeta nefesleri keserken uzatma dakikalarına 3-2 mağlup giren Çaykur Rizespor, 90+3 ve 90+5'de bulduğu gollerle Galatasaray'ı 4-3 mağlup etti.

Çaykur Rizespor: Itandje, Orhan, Viera, Oboabona, Eren, Robin, Koray, Mehmet, Chevalier, Ahmet, Kweuke
Galatasaray: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Olcan, Selçuk, Sneijder, Umut, Podolski, Yasin, Burak

GALATASARAY'DA 5 EKSİK
Trabzon'da kampa giren Galatasaray kafilesi maçtan 2 saat önce Rize'ye geldi. Sarı kırmızılılarda tedavileri süren Hamit Altıntop ile Lionel Carole'nin yanı sıra Tarık Çamdal, Koray Günter ve Jem Paul Karacan 18 kişilik kadroda yer almadı.

SNEİJDER DÖNDÜ
Fenerbahçe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Wesley Sneijder'ın cezası bitti. Tecrübeli oyuncu Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'de sahada görev aldı.

ESKİŞEHİR MAÇINDAKİ İLK 11'DEN 3 OYUNCU YEDEK
Galatasaray'ın ligde farklı kazandığı Eskişehirspor maçında ilk 11'de yer alan Semih, Emre ve Denayer teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından yedeğe alındı. Bu oyuncuların yerine Chedjou, Umut ve kart cezasını çeken Sneijder ilk 11'de yer aldı. Bu arada Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Portekiz'de karşılaştığı Benfica maçında ilk 11'de yer alan Bilal Kısa ve Denayer Çaykur Rizespor karşısında yedekler arasında yer aldı, bu iki oyuncunun yerine Yasin ve Umut ilk 11'de sahaya çıktı.

SARI KIRMIZILI TARAFTARLAR YERİNİ ALDI
Galatasaraylı taraftarlar takımlarını Rize deplasmanında yalnız bırakmadı. Karşılaşma için çevre illerden gelen yaklaşık 500 dolayında sarı kırmızılı taraftar karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünden izledi. Galatasaray 2'nci Başkanı Cengiz Özyalçın ile başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin karşılaşmayı protokol tribününden takip etti.

ÇAYKUR RİZESPOR KADRO DEĞİŞİKLİĞİ
Çaykur Rizespor'da son 4 maçta 1 puan alınması üzerine teknik direktör Hikmet Karaman geçen hafta oynanan Kayserispor maçının kadrosunda değişikliğe gitti. Makadi'nin yerine orta sahada Koray'a görev veren Karaman, Tuszynski'nin yerine ise Teddy'i sahaya sürdü. Bu arada sezon başında Bursaspor'dan transfer edilen stoper Ertuğrul Ersoy ilk kez ilk 18'de yer aldı.

DENİZ KADAH İLK KEZ YEDEK
Çaykur Rizespor'un bu sezon 4 kez rakip fileleri havalandıran forvet oyuncusu Deniz Kadah son haftalardaki formsuzluğu nedeniyle teknik direktör Hikmet Karaman'ın kadroda yerini değiştirdiği üçüncü oyuncu oldu. Bu sezon ilk kez yedeğe çekilen Deniz'in yerine Ahmet İlhan ilk 11'de yer aldı.

CEZALI TARAFTARLARIN KARTLARI BLOKE EDİLDİ
Çaykur Rizespor'un ligin 9'uncu haftasında karşılaştığı Akhisar Belediyespor karşılaşmasında tribünlerden yapılan kötü tezahüratlar nedeniyle o maçı izleyen taraftarların biletleri bloke edildi. Galatasaray maçını yaklaşık 3 bin yeşil mavili taraftar izledi.

GALATASARAY SARAYBOSNA YOLCUSU
Galatasaray, milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada Bosna Hersek'e gidecek. Sarı kırmızılı takım 14 Kasım'da FK Sarajevo takımı ile hazırlık maçı oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...