Deivid Alex'i yalanladı

Deivid Alex'i yalanladı

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım ile Alex de Souza arasındaki prim kavgasında yeni bir perde açıldı. Deivid de Souza, "O prim ödendi" dedi

F.Bahçe'de Başkan Aziz Yıldırım ile Alex arasındaki prim düellosunda yeni bir gelişme yaşandı. O dönem sarı-lacivertli formayı giyen Deivid de Souza, Beyaz TV'ye telefonla bağlanarak, "Fenerbahçe 5 sene oynadığım ve teknik direktörlük yapmanın hayalini kurduğum çok değerli bir kulüp. Bu 5 yıl zarfında her şey çok düzgündü ve hiçbir ödeme aksatılmadı. Başkan Aziz Yıldırım, Sevilla maçından önce söz verdiği primi, devre arası değil karşılaşmadan sonra artırdı... Ve o primler ödendi. Benim için söz verilen ve temin edilen primi ben aldım. Fenerbahçe Kulübü'ne bana verdiği sözler için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. 


PRİM KAVGASI NASIL BAŞLADI, NASIL SÜRÜYOR?
Alex, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, "Aziz Yıldırım, 2008 yılında Sevilla ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında soyunma odasına geldi... İlk yarıyı mağlup kapatmıştık... Maç öncesi 1 milyon dolar olarak açıkladığı primi 1.5 milyon dolara yükseltti. Turu penaltılarla geçtik ancak o prim ödenmedi" açıklamasını yapmıştı. Aziz Yıldırım, sonrasında Alex de Souza'yı Fenerbahçe'nin resmi sitesinden bir açıklama yaparak yalanlamış, Alex'in söz konusu karşılaşmanın primini aldığına dair dekontu da yayınlamıştı. Devamında Alex, Instagram hesabından imzasının örneğinin yer aldığı sözleşmelerin fotoğraflarını paylaşmış ve Fenerbahçe'nin yayınladığı dekontta yer alan imzanın kendisine ait olmadığını ima etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...