Özbek, Hamzaoğlu'na güvence verdi

Özbek, Hamzaoğlu'na güvence verdi

SPOR Haberleri

Özbek, "Çok değerli bir hocaya sahibiz. Üç kupa alan hocanın eleştirilmesini anlayamıyo-rum" dedi

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya, ligde de Ç.Rizespor'a mağlup olan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bir kere daha hedef tahtası haline gelirken Başkan Dursun Özbek'ten tecrübeli teknik adama güvence geldi. Takımın başına Ersun Yanal'ın geleceği şeklindeki haberlerin sansasyondan ibaret olduğunu belirten Başkan Özbek, teknik ekibe olan güvenini tekrarladı. Yöneticilerle yaptığı görüşmede son haftalarda yaşanan puan kayıplarını değerlendiren Özbek, her kötü sonucun ardından sezon başından beri Hamza Hamzaoğlu'na yönelik ağır eleştiriler geldiğini söylerken, "Çok değerli bir teknik adama sahibiz. Benfica ve Ç.Rizespor maçlarında şanssızdık, futbol şansı yanımızda değildi. Eleştirilere her zaman saygı duyarız ancak mantıkdışı olunca kabul edilebilir değil" dedi. 
Yanal olmadı, olmayacak
Galatasaraylı birçok yöneticinin de Başkan Özbek'e destek verdiği görüşmede, takımın milli maç arasından sonra yakalayacağı galibiyet serisi ile yeniden çıkışa geçeceği görüşü hakimdi. Dursun Özbek, Hamzaoğlu'nun her zaman arkasında olmaları gerektiğini anlatarak, "Ben bu göreve Galatasaray'a hizmet etmek için seçildim. Bu görevde olduğum sürece de Hamza Hamzaoğlu bizim teknik direktörümüz olacak. Üç kupa alan, dördüncü yıldız sevincini bizlere yaşatan teknik direktörün bu kadar kolay eleştirilmesini anlayamıyorum" diye konuştu. Bu görüşmenin ardından sarı-kırmızılı yönetim, dün kulübün sitesinden Ersun Yanal haberlerini kesin bir dille yalanladı. Açıklamada, "Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray'ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır" ifadeleri yer aldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...