Büyük şaşkınlık

Büyük şaşkınlık

SPOR Haberleri

Trabzon'da tam 11 oyuncu sadece 1 yıl içerisinde 4 teknik adamla çalışmak zorunda kaldı

Trabzonspor'da yaşanan teknik direktör değişimlerine en çok futbolcular şaşırıyor. 26 Mayıs 2013'de göreve gelir gelmez Tolunay Kafkas'la yollarını ayıran Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ardından Mustafa Akçay, Hami Mandıralı, Vahid Halilhodzic, Ersun Yanal ve Şota Arveladze'yi göndererek 2 yılı aşan görev süresi boyuncu 6 teknik adamın görevine son verdi. Bu durum futbolcuların da dikkatini çekmeye başladı.  Özellikle geçtiğimiz sezondan itibaren Trabzonspor forması giyen yerli ve yabancı oyuncular yaşanan teknik adam değişikliklerine en çok şaşıran isimlerin başında geliyorlar. Son 2 sezondur bir türlü beklediği istikrarı yakalayamayan bordo-mavililerde futbolculardan Onur, Aykut, Sefa, Mehmet Ekici, Salih Dursun, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Constant, Cardozo, Deniz ve Medjani gibi isimler 1 yıl içerisinde 4 teknik adamla çalışmak durumunda kalan futbolcular oldu. 
Tekelioğlu felsefesi
Öte yandan Şota Arveladze'nin görevinden ayrılmasından sonra takımın başına geçen Sadi Tekelioğlu, ilk günden itibaren futbolcularla kurduğu sinerji ile takıma ağırlığını koydu. Futbolcularla toplu görüşmeler yapmasının yanı sıra oyuncularıyla tek tek bir araya gelen tecrübeli teknik adam, babacan tavırlarıyla kısa zamanda futbolcuların sevgisini kazandı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...