Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)

Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)

SPOR Haberleri

Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı şifresiz kanalları, Beşiktaş-Medipol Başakşehir mçının golleri, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının özeti burda.

Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı şifresiz kanalları, Beşiktaş-Medipol Başakşehir mçının golleri, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının özeti burda.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında son dakikada Oğuzhan'ın golüyle Bursaspor deplasmanında 1-0 galip gelen Beşiktaş, liglere verilen milli arada Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Ligde fazla oynama şansı bulamayan futbolcuların forma giymesinin beklendiği mücadele 14 Kasım Cumartesi günü 15.00'da başlayacak.

Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen ve bir saat 15 dakika süren antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu, ısınma hareketleri ve pas organizasyonlarının ardından iki gruba ayrılarak yarı sahada taktik ağırlıklı çalışma yaptı. İdman, kanatlardan orta, penaltı ve şut çalışmalarıyla tamamlandı.

Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)



Beşiktaş 1 - 1 Medipol Başakşehir 

90' BlockedShotMuhammed Enes Durmuş, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

90' Beşiktaş takımından Kerim Frei sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

90' CornerBeşiktaş, Kerim Frei ile köşe vuruşu kullanıyor.

90' Kerim Frei ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

90' BlockedShotCeza sahası içinde topla buluşan Ramon Motta, sol çaprazdan vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

89' Ceza sahası içinde topla buluşan Hüseyin Altuğ Taş, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

89' CornerMedipol Başakşehir, Cenk Şahin ile köşe vuruşu kullanıyor.

88' FoulMedipol Başakşehir takımında Ferhat Öztorun faul yapıyor. Faul yapılan oyuncu Kerim Frei.

88' Beşiktaş takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Andreas Beck.

87' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Cenk Şahin kullanacak.

87' Rakip ceza sahası önünden Cenk Şahin ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

86' FoulRamon Motta - Cenk Şahin mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.

86' YellowBeşiktaş takımında Ramon Motta hakem Murat Özcan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

85' Medipol Başakşehir takımından Cenk Şahin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

85' CornerMedipol Başakşehir, Doka Madureira ile köşe vuruşu kullanıyor.

85' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Doka Madureira ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

85' BlockedShotHüseyin Altuğ Taş altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

85' SubstitutionBeşiktaş takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Necip Uysal çıkıyor ve yerine Fatih Aksoy oyuna giriyor.

83' FoulEslem Öztürk, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Hüseyin Altuğ Taş tarafından faule maruz kalıyor.

83' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Necip Uysal kullanacak.

82' GOOOLL!! Mustafa Pektemek skora dengeyi getiriyor.

79' Medipol Başakşehir takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Mehmet Batdal tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

78' OffsideAtak yönüne göre sağ taç çizgisine yakın bir yerde Cenk Şahin topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

77' SubstitutionBeşiktaş takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jose Sosa çıkıyor ve yerine Hamza Küçükköylü oyuna giriyor.

77' SubstitutionMedipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Mahmut Tekdemir oyundan çıkarken Mehmet Batdal oyuna giren isim.

77' SubstitutionMedipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Cenk Ahmet Alkılıç çıkıyor ve yerine Cenk Şahin oyuna giriyor.

74' Beşiktaş, Jose Sosa ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

74' Jose Sosa rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

73' YellowMedipol Başakşehir takımında Ferhat Öztorun hakem Murat Özcan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

73' FoulMedipol Başakşehir takımında Ferhat Öztorun faul yapıyor.

71' SubstitutionBeşiktaş takımında oyuncu değişikliği; Serdar Kurtuluş oyundan çıkarken Muhammed Enes Durmuş oyuna giren isim.

67' CornerMedipol Başakşehir, Doka Madureira ile köşe vuruşu kullanıyor.

67' Medipol Başakşehir takımından Doka Madureira sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

67' Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Kerim Frei ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

67' FoulCeza sahası içinde topla buluşan Alexander Milosevic, altıpas üzerinde Bekir İrtegün tarafından faule maruz kalıyor.

67' Beşiktaş takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Günay Güvenç geçiyor.

66' SubstitutionMedipol Başakşehir takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Yalçın Ayhan çıkıyor ve yerine Uğur Uçar oyuna giriyor.

65' Beşiktaş takımından Jose Sosa sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

65' Medipol Başakşehir takımından Musa Muhammed sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

62' FoulMustafa Pektemek – Ferhat Öztorun mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.

62' Medipol Başakşehir, Doka Madureira ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

60' Medipol Başakşehir takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Cenk Ahmet Alkılıç tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

58' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Andreas Beck ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

58' FoulDoka Madureira, yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Eslem Öztürk tarafından faule maruz kalıyor.

58' Medipol Başakşehir, Bekir İrtegün ile yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

57' SubstitutionMedipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Marcio Mossoro oyundan çıkarken Alparslan Erdem oyuna giren isim.

57' SubstitutionBeşiktaş takımında oyuncu değişikliği; Ricardo Quaresma oyundan çıkarken Andreas Beck oyuna giren isim.

57' SubstitutionBeşiktaş takımında oyuncu değişikliği; Gökhan Töre oyundan çıkarken Eslem Öztürk oyuna giren isim.

55'YellowBeşiktaş takımında Alexander Milosevic, sarı kart görüyor.

55'FoulAlexander Milosevic - Cenk Ahmet Alkılıç mücadelesinde hakem, Beşiktaş yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.

55' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Mahmut Tekdemir kullanacak.

53'CornerMedipol Başakşehir takımı korner kullanacak.

53' Medipol Başakşehir takımından Cenk Ahmet Alkılıç sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

53' Medipol Başakşehir takımının ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Doka Madureira geçiyor.

53' Doka Madureira, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

52'FoulPedro Franco ile Mahmut Tekdemir arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Pedro Franco. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

51'GoalGOOOLL!! Mahmut Tekdemir Medipol Başakşehir takımını öne geçiren golü atıyor.

50'FoulRamon Motta, orta saha çizgisine yakın bir noktada Musa Muhammed tarafından faule maruz kalıyor.

50' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Ramon Motta kullanacak.

49' Doka Madureira rakip ceza sahasına girmeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

48' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Marcio Mossoro ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

48' Beşiktaş, Ramon Motta ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

48'FoulJose Sosa, Yalçın Ayhan tarafından faulle durduruluyor. Beşiktaş, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

47' Sol çaprazdan Ferhat Öztorun ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

47'FoulCeza sahası içinde topla buluşan Pedro Franco, altıpas üzerinde Hüseyin Altuğ Taş tarafından faule maruz kalıyor.

47' Beşiktaş, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.

46'SubstitutionMedipol Başakşehir takımında oyuncu değişikliği; Semih Şentürk oyundan çıkarken Hüseyin Altuğ Taş oyuna giren isim.

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45' Yarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Beşiktaş adına Kerim Frei kullanacak.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45'FoulYarı alanının ortalarında taç çizgisine yakın bir noktada Bekir İrtegün – Ricardo Quaresma mücadelesinde
hakem,Beşiktaş lehine faul kararı veriyor.

44'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Gökhan Töre

44' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Cenk Ahmet Alkılıç ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

42'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Marcio Mossoro

42' Serdar Kurtuluş, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Ufuk Ceylan kurtarıyor.


42' Beşiktaş takımından Ricardo Quaresma ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

41' Ceza sahası içinde topla buluşan Ricardo Quaresma, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Faruk Çakır kurtarıyor.

41'FoulMedipol Başakşehir takımında Marcio Mossoro faul yapıyor. Medipol Başakşehir yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Kerim Frei.

41'YellowMedipol Başakşehir takımında Marcio Mossoro, sarı kart görüyor.

40'FoulDoka Madureira ile Ramon Motta arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Doka Madureira. Ceza sahası sağ çaprazından Beşiktaş takımı oyuna başlayacak.

40' Beşiktaş takımında, ceza sahasının çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Necip Uysal.

39' Medipol Başakşehir takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Stephane Badji.

39'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Cenk Ahmet Alkılıç, Ramon Motta tarafından faulle
durduruluyor.

38'FoulSemih Şentürk, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Alexander Milosevic tarafından faule maruz kalıyor.

38' Medipol Başakşehir takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Mahmut Tekdemir.

37' Beşiktaş takımı Ricardo Quaresma ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sağ iç çaprazında Ricardo Quaresma tarafından çekilen şut auta gidiyor.

36'FoulRicardo Quaresma - Mahmut Tekdemir mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada
Medipol Başakşehir lehine faul kararı veriyor.

36' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Mahmut Tekdemir kullanacak.

35' Medipol Başakşehir takımından Doka Madureira ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

34' Doka Madureira, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

32' Sol kanatta topla buluşan Semih Şentürk, kaleyi çaprazdan gören bir noktadan vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

31'FoulRamon Motta, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Stephane Badji tarafından faule maruz kalıyor.

31' Beşiktaş takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına
geçen isim Gökhan Töre.

30' Cenk Ahmet Alkılıç altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.

28'OffsideRakip ceza sahasının yayında Semih Şentürk için ofsayt bayrağı kalkıyor.

27' Ferhat Öztorun tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

26'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu
Ricardo Quaresma

26' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Doka Madureira ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

26'CornerDoka Madureira ile Medipol Başakşehir takımı köşe vuruşu kullanacak.

25' Medipol Başakşehir takımından Ferhat Öztorun sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

23'FoulDoka Madureira, taç çizgisine yakın bir noktada Serdar Kurtuluş tarafından faule maruz kalıyor.

23' Medipol Başakşehir, Doka Madureira ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

22'OffsideRakip ceza sahasının sol köşesinde Gökhan Töre için ofsayt bayrağı kalkıyor.

21'FoulMedipol Başakşehir takımında Semih Şentürk faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Alexander
Milosevic.

21' Beşiktaş, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.

20' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Medipol Başakşehir adına Mahmut Tekdemir kullanacak.

20'FoulDoka Madureira, orta saha çizgisine yakın bir noktada Serdar Kurtuluş tarafından faule maruz kalıyor.

18' Beşiktaş takımından Ricardo Quaresma sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

18' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ricardo Quaresma ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma
topu uzaklaştırıyor.

18'CornerBeşiktaş, Ricardo Quaresma ile köşe vuruşu kullanıyor.

17' Jose Sosa tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

17' Ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Pektemek, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Bekir İrtegün kurtarıyor.

17'CornerBeşiktaş takımı korner kullanacak.

17' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ricardo Quaresma ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

16'FoulBeşiktaş takımında Ricardo Quaresma faul yapıyor. Korner bayrağına yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Musa Muhammed.

16' Medipol Başakşehir takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ufuk Ceylan.

16' Beşiktaş takımından Necip Uysal sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

16' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ricardo Quaresma ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

16'CornerRicardo Quaresma ile Beşiktaş takımı köşe vuruşu kullanacak.

15' Kerim Frei tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

14' Beşiktaş takımından Kerim Frei rakip ceza sahası önünden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

14' Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Ricardo Quaresma ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

13'FoulKerim Frei, taç çizgisine yakın bir noktada Ferhat Öztorun tarafından faule maruz kalıyor.

13' Beşiktaş, Kerim Frei ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

12'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Kerim Frei topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor.

11'FoulKerim Frei, Musa Muhammed tarafından faulle durdurulduğu için Beşiktaş orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

11' Beşiktaş, Ramon Motta ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

10' Medipol Başakşehir takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Musa Muhammed geçiyor.

10'FoulBeşiktaş takımında Kerim Frei orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde faul yapıyor.

9'FoulBeşiktaş takımında Necip Uysal faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Stephane Badji.

9' Beşiktaş, Necip Uysal ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

5'FoulRamon Motta ile Cenk Ahmet Alkılıç arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ramon Motta. Taç çizgisine yakın bir bölgede Medipol Başakşehir takımı oyuna başlayacak.

5' Medipol Başakşehir takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Stephane Badji geçiyor.

5' Medipol Başakşehir takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Bekir İrtegün geçiyor.

4'FoulBeşiktaş takımında Mustafa Pektemek faul yapıyor. Ceza sahasının önündeki bir noktada faul yapılan oyuncu Doka Madureira.

4' Beşiktaş takımından Ricardo Quaresma sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)

STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEMLER: Murat Özcan xx, Yusuf Bozdoğan xx, Aykut Onar xx
BEŞİKTAŞ: Günay Güvenç xx, Serdar Kurtuluş xx, Milosevic xx, Franco xx, Motta xx, Necip Uysal xx, Gökhan Töre xx, Kerim Frei xx, Sosa xx, Quaresma xx, Mustafa Pektemek xx
YEDEKLER: Veysel Sapan, Fatih Aksoy, Ersan, Beck, Eslem, Muhammed, Hamza
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol güneş
MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Faruk Çakır xx, Musa Muhammed xx, Yalçın Ayhan xx, Bekir İrtegün xx, Ferhat Öztorun xx, Badji xx, Mahmut Tekdemir xx, Cenk Ahmet Alkılıç xx, Mossoro xx, Doka xx, Semih Şentürk xx
YEDEKLER: Ahmet Said, Mehmet Batdal, Hüseyin, Uğur, Alpaslan, Okan, Enver Cenk Şahin, Enes Subaşı
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
SARI KART: Mossoro (Medipol Başakşehir)
Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)

Mustafa Pektemek çıldırttı!
Beşiktaş'ın Başakşehir'le oynadığı hazırlık maçının ilk yarısında inanılmaz bir pozisyon yaşandı. Beşiktaşlı oyuncu Mustafa Pektemek, Bekir'den dönen topa, kale çizgisinin hemen üzerinde sert vurdu fakat top Bekir'e de çarpıp dışarıya gitti.
Beşiktaş 1-1 Medipol Başakşehir (CANLI-Dsmart)


Beşiktaş Medipol Başakşehir maçı şifresiz kanalları, Beşiktaş-Medipol Başakşehir mçının golleri, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının özeti burda.































































































UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...