Fenerbahçe'de Volkan Şen sevinci!

Fenerbahçe'de Volkan Şen sevinci!

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de Volkan Şen takımla çalıştı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 21 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, iki günlük iznin ardından sürdürdü.


Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinden sonra iki gruba ayrılan futbolcuların, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı bildirildi.


Volkan Şen takımla çalıştı


Dar alanda çift kale maçla tamamlanan antrenmana, milli takımlarda bulunan Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper Potuk, Luis Nani, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Michal Kadlec'in katılmadığı, sakatlığı geçen Volkan Şen'in ise takımla çalıştığı belirtildi.


Lazar Markovic, Raul Meireles, Abdoulaye Ba ve Caner Erkin'in çalışmasını takımdan ayrı sürdürdüğü, ilk bölümünde takımla çalışan Fabiano Ribeiro'ya ise daha sonra özel program uygulandığı ifade edildi. Sarı-lacivertli takım hazırlıklarını yarın da sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...