Fırtına tempo artırdı

Fırtına tempo artırdı

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı için Teknik Sorumlu Sadi Tekelioğlu yönetiminde dün sabah Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yüksek tempolu bir çalışma yaptı

 Antrenmana milli takım kamplarında bulanan Okay Yokuşlu, Mbia, Esteban Alvarado, Medjani ve Cavanda katılmadı. Kondisyon salonunda yaklaşık yarım saat güç depolayan Trabzonsporlu futbolcular, daha sonra 1.5 saat taktik çalışması gerçekleştirdi. Yarı sahada çift kale maçın ardından, forvet ve stoperlere, kenardan gelen ortalarda gol vuruşu çalışması yaptıran Sadi Tekelioğlu, oyuncularını sık sık tek pas yapmaları ve ayağa pas atmaları konusunda uyardı.
Hepsini gole çevirdi
Orta çalışmasında Paraguaylı golcü Cardozo'nun neredeyse tüm ortaları gole çevirmesi dikkat çekti. Cardozo, her golden sonra eliyle attığı gol sayısını gazetecilere ve arkadaşlarına gösterdi. Frikik golleriyle dikkat çeken Mehmet Ekici, antrenmanın sonunda soyunma odasına gitmeyerek şut çalışması yaptı. Mehmet Ekici'nin yapay barajın üzerinden genç kalecilere attığı frikiklerde isabet kaydettiği gözlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...