Fenerbahçe'den Van Persie açıklaması!

Fenerbahçe'den Van Persie açıklaması!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü, Van Persie ile ilgili resmi siteden bir açıklama yayınladı. Yapılan duyuruda Hollanda'lı oyuncunun takımda kalacağı vurgulandı.

Fenerbahçe Kulübü, basında yer alan transfer iddialarıyla ilgili bir açıklama yayınladı. Açıklamada, Robin van Persie'nin takımda kalacağı duyuruldu.
 
Resmi siteden yapılan açıklamada, "Son dönemde yazılı ve görsel basında yer alan, Robin Van Persie' nin takımımızdan ayrılacağı yönündeki söylentiler, futbolcumuzun motivasyonunu bozmaya yönelik yalan haberlerdir. Kulübümüzün haberlerde belirtildiği gibi bir düşüncesi olmadığı gibi, futbolcumuzun da ayrılma gibi bir düşüncesi yoktur. Van Persie, takımımızın değerli bir oyuncusudur ve takımımız için hizmetlerine devam edecektir" denildi.
 
Öte yandan Sarı-Lacivertli kulüp; Malcom, Robben, Gabriel Barbosa, Feghouli, Serdar Aziz,  Falcao, Muhammed Demir'le ilgili haberleri de yalanlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...