Galatasaray'da koltuğa 3 aday!

Düzenleyen: / Kaynak: Ntv
Galatasaray'da koltuğa 3 aday!

SPOR Haberleri  / Ntv

Galatasaray'da teknik direktör arayışları devam ediyor.

Hamza Hamzaoğlu ile yolları ayıran sarı kırmızılı yönetimin gündeminde 3 isim bulunuyor. Mustafa Denizli, Lucien Favre ve David Moyes isimleri üzerinde yoğunlaşan yönetim TT Arena'da yapacağı olağanüstü toplantı ile durum değerlendirmesi yapacak.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte TT Arena'da yapılacak toplantıda fikir alışverişinde bulunacak.
Dursun Özbek'in Mustafa Denizli konusunda ısrarcı olduğu, tecrübeli teknik adamı takımın başında görmek istediği ifade edildi. Galatasaraylı bazı yöneticiler ise Lucien Favre isminin takıma katkı sağlayacağı fikrinde. Sarı kırmızılı yönetimde David Moyes'in de gündemde bulunduğu ifade ediliyor.
Özbek'in Denizli'den yana tercihini kullanmak istemesinin sebepleri, tecrübeli teknik adamın Türk futbolunu çok yakından tanıması, sarı kırmızılı oyuncuların potansiyelini analiz edebilecek olması ve Süper Lig'de yaşadığı başarılar olarak belirtiliyor. 
Yabancı teknik direktörün takımın başına gelme ihtimalinin daha düşük olduğu vurgulanıyor. Galatasaray yönetiminde bir çok isim, yabancı teknik adamın Türkiye'ye alışma sürecinin takımı sportif açıdan olumsuz etkileyebileceği fikrinde birleşiyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Ntv
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...