Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Antalya'ya karşı zorlanıyor

/ Kaynak: Fotomaç
Galatasaray Antalya'ya karşı zorlanıyor

SPOR Haberleri  / Fotomaç

Süper Lig'in 11. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a 4-3 yenilerek, lider Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde kalan Galatasaray, yarın Antalyaspor'u misafir edecek

Rekabette toplam galibiyet sayısı bakımından Galatasaray'ın çok gerisinde olan Antalyaspor, son dönemde ise rakibine kolay kolay mağlup olmuyor. Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de Galatasaray ile yaptığı son 15 maçtan 10'unda rakibinden puan almayı başardı.

İki takım arasındaki son 15 lig maçında Galatasaray 5, Antalyaspor 3 galibiyet alırken, 7 maç da berabere sonuçlandı.

Sarı-kırmızılılarda, sakatlıkları geçen kaptan Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Hakan Kadir Balta bu karşılaşmada forma giyebilecek. Dünkü antrenmanın bir bölümünde takımla çalışan Lionel Carole ile sakatlığı devam eden Hamit Altıntop yarın oynayamayacak.

Türk Telekom Arena'da yapılacak müsabaka saat 20.15'te başlayacak ve karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.

Cimbom Taffarel ile çıkıyor
Sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin ardından ilk maçına çıkacak.

Yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen Hamzaoğlu'nun yerine yarınki maçta takımın başında kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer alacak.

SPOR
Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...