Bomba açıklama, "Favre Galatasaray'a..."

Bomba açıklama, "Favre Galatasaray'a..."

SPOR Haberleri

Mönchengladbach'taki görevinden ayrılan Lucien Favre'nin Galatasaray'a gelmesinin şu aşamada çok zor olduğu ortaya çıktı.

Galatasaray ile ismi anılan bir numaralı yabancı teknik adam olan Lucien Favre ile ilgili beklenmedik bir gelişme meydana geldi. İsviçreli çalıştırıcı dört yıldır başında olduğu Alman ekibiyle önemli başarılar elde etmiş, iki ay önce ise Köln maçının ardından istifa kararı alarak görevden ayrılmıştı.
 
'Kontratı feshedilmedi'
Favre antrenörlük görevinden ayrılsa bile kulüple bağının kopmadığı ortaya çıktı. Teknik adamın kulüple olan kontratının sürdüğü ve hala kulüp çalışanı olarak göründüğü belirtildi. 2017'ye dek Borussia Monchengladbach ile sözleşmesi süren deneyimli teknik adam için kulüpten 'Kontratı feshedilmedi, kendisi kalıyor' açıklamasının yapıldığına dikkat çekildi.
 
'Transfer parası isteyebilirler'
58 yaşındaki teknik direktör artık kulüp tesislerine gelmese, hocalık görevlerini yerine getirmese bile kontrat konusunun beklemede olduğu bildirildi. Favre'nin yeni bir takım ile anlaşmasının iş kanunu çerçevesinde zor göründüğüne dikkat çekildi. Alman iş hukuku uzmanları, 'Sözleşmesi hala sürüyor, bonservis istiyoruz' diyerek Gladbach kulübünün talepte bulunabileceğinin altını çizdiler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...