Azizsilin etkisi

Düzenleyen:
Azizsilin etkisi

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin, Mersin’de en iyi futbolunu oynayarak, 3 puana ulaşmasında Aziz Yıldırım’ın duygusal konuşması-nın payı büyüktü

Tarihin en pahalı kadrosu oluşturulmasına rağmen Fenerbahçe’nin sezon başından beri sergilediği performans sert bir dille eleştiriliyordu. Ancak Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi tüm tepkilere rağmen teknik heyetin ve futbolculara kalkan olmaktan hiç vazgeçmedi. Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesi ise Aziz Yıldırım takımla bir toplantı yaparak camianın beklentilerini hatırlattı. Takımın kamp yaptığı otelde futbolculara ve teknik heyete hitap eden Yıldırım, “Bu sezon çok ciddi yatırımlar yaptık. Camianın sizden beklentisi her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Bunu başaracağınızdan şüphem yok. Ancak aynı zamanda sizlerden güzel futbol bekliyoruz. Skoru alıyoruz ama iyi futbol da şart. Size duyduğumuz güveni boşa çıkarmayın” ifadelerini kullandı.
Başkan için oynadılar
Fenerbahçeli oyunculara Türkiye’nin en kaliteli futbolcu grubu olduklarını hatırlatan Başkan Aziz Yıldırım, “Kalitenizi kimse tartışamaz. Fakat sizin de formunuzu yükseltmenizin, gerçek kimliğinizi sahaya yansıtmanızın zamanı geldi. Kötü sonuçlar almıyoruz ama iyi futbol oynadığınızı söylemek de mümkün değil. Bu durumu düzeltecek olan sizlersiniz. Birbirinize sarılın ve bir takım olarak gerekeni yapın. Ben ve yönetimim her zaman size destek olduk, sahip çıktık. Her sorumluluğumuzu yerine getirdik ve getireceğiz de. Lütfen beni mahcup etmeyin” şeklinde konuştu. Yıldırım’ın sözlerini can kulağıyla dinleyen ve başkana söz veren futbolcular sahada adeta doping almış gibi mücadele verdi. Sezonun en iyi performanslarından birine imza atan sarı-lacivertliler galibiyeti Başkan Yıldırım’a hediye etti.     
> M.Emin ULUÇ

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...