HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Galatasaray’ın yeni hocası, Florya’da işbaşı yaptı

Düzenleyen: /
Galatasaray’ın yeni hocası, Florya’da işbaşı yaptı
Mustafa Denizli, Galatasaray, Haber

SPOR Haberleri

Oyuncularını toplantı odasına çağıran Mustafa Denizli diğer görevlileri dışarı çıkardı ve “Geçmişi unutun” talimatı verdi

Önceki gün Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşmeye imza atan Teknik Direktör Mustafa Denizli dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek işbaşı yaptı. Sabah 10.30'da bir araya gelen sarı-kırmızılı futbolcular, kısa bir tanışma merasiminin ardından antrenmanın başlamasını düşünüyorlardı. Ancak sürpriz bir şekilde beklenen gerçekleşmedi. Mustafa Denizli, öncelikle oyuncularını toplantı odasına çağırdı ve "Futbolcularımla baş başa kalmak istiyorum, onlarla özel konuşacağım" diyerek, geri kalan malzemeci, masör ve yardımcı antrenörler dahil herkesi dışarı çıkardı. Tecrübeli teknik adam, ilk kez bir araya geldiği öğrencileriyle tek tek tanışma fırsatı buldu.  Böylece Madrid'e gitmeden önce Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kaptan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ile bir araya gelen Mustafa Denizli takımın tamamının karşısına çıkmış oldu. Deneyimli taktisyenin tanışma toplantısında oyuncularından yeni bir sayfa açmalarını istediği öğrenildi.
Zirveye taşıyacağız
Tecrübeli teknik adam, "Burası Galatasaray. Geçmişteki durumumuzu tamamen unutun. Artık bugüne ve yarına bakmamız gerekiyor. Hepiniz karakterli ve yıldız oyuncularsınız. Bundan sonra Galatasaray'ı hak ettiği yere, zirveye taşıyacağız" ifadelerini kullandı. Denizli’nin toplantının sonuna doğru koyulan hedeflerle ilgili “Süper Lig’de şampiyonluk için çok çalışacağız. Ancak sadece bu değil. Avrupa Ligi’nde de üst turları kovalayacağız. Hepinize güveniyorum”  dedi ve sarı-kırmızılı futbolculara moral aşıladığı belirtildi. Denizli toplantının ardından Kasımpaşa maçının hazırlıkları için start verdi.

Denizli FLORYA’YA hakim olmayı amaçlıyor

G.Saray’ın yeni hocası, oyuncuların beslenme programından, ev adreslerine kadar tüm bilgileri istedi

 

Florya Metin Oktay Tesisleri ve Türk Telekom Arena'da incelemeler yapan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, titiz bir şekilde tüm detaylara hakim olmayı amaçlıyor. Tecrübeli hoca, futbolcuların tek tek ev adreslerini istedi. Oyuncularla sürekli iletişim halinde olmak isteyen deneyimli teknik adam, ayrıca beslenme alışkanlıkları konusunda fikir sahibi olmayı hedefliyor. Tesislerdeki yemek listelerini talep eden Denizli, kamplarda ve antrenman sonrası yemeklerdeki menü tercihlerini belirleyecek. Masörler ile bire bir konuşan tecrübeli teknik adam, tesis çalışanlarının da listesini istedi.
Cenk Ergün destek veriyor
Teknik Direktör Mustafa Denizli'ye takım analizi ile ilgili de bilgiler veriliyor. Özellikle futbol direktörü Cenk Ergün ve analiz ekibi, sarı-kırmızılıların sezon boyunca yaptığı antrenmanlardan, maçlardaki istatistiklere kadar tüm konularda Denizli'ye destek oluyor. Tecrübeli isim, oyuncuların fiziksel performans ölçümlerini de inceleyerek yeni bir çalışma programı belirleyecek. Teknik Direktör  Mustafa Denizli’nin son karşılaşmalarda yediği yüksek gol sayısıyla dikkat çeken savunmaya öncelik vermesi bekleniyor. 

İlk idmanda kemik sesleri

Galatasaraylı oyuncular, yeni teknik direktör Mustafa Denizli ile Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmanın ardından çift kale maçla sona erdi. Denizli'nin sık sık antrenmanı durdurarak futbolculara uyarılarda bulunması da dikkatlerden kaçmadı. Tecrübeli çalıştırıcının ilk antrenmanında yapılan çift kale maçta Lukas Podolski ve Hakan Balta, antrenmanda aldıkları darbe sonucu çalışmayı yarım bıraktı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...