Kartal ağır yaralı! İlk kez...

Düzenleyen:
Kartal ağır yaralı! İlk kez...

SPOR Haberleri

Bu sezon resmi maçlarda ilk kez gol atamayan Beşiktaş'ın, 2-0'lık Akhisar yenilgisinin ardından bazı ünvanları son buldu. Siyah-beyazlılar, ilk kez Başakşehir'de yenilirken, Oğuzhan Özyakup ve Ricardo Quaresma da cezalı duruma düştü.

Bu sezon oynadığı resmi maçların hepsinde gol atan Beşiktaş, Başakşehir maçıyla birlikte bazı ünvanlarını yitirdi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda şimdiye kadar oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen Beşiktaş'ın başarılı istatistiği son buldu. Son iki sezonda bu statta 6 iç saha maçına çıkan siyah-beyazlılar, Akhisar'a 2-0 yenilirken, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ilk kez yenildi. Kara Kartal ayrıca bu sezon ilk kez bir resmi maçta rakip ağları havalandıramadı.

OĞUZHAN VE QUARESMA CEZALI
Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi cezalı durumdaki 3 isimden Ricardo Quaresma ve Oğuzhan Özyakup da korkulan oldu. Andreas Beck ile birlikte sınırdaki 2 isimden Oğuzhan Özyakup, 65'inci dakikada Sami'ye yaptığı hareket sonrası, Ricardo Quaresma da 90'da topu rakibine fırlattığı için sarı kart gördü. Cezalı duruma düşen iki oyuncu Kayserispor deplasmanında takımındaki yerlerini alamayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...