Bu benim takımım

Düzenleyen:
Bu benim takımım

SPOR Haberleri

Vitor Pereira: Ben bir sistemi ortaya koyarım. Çalışmaya başlarız. Futbolcum zamanla buna inanır ve sonuç gelir. Benim takımlarım hep böyle oldu...

F.Bahçe 27 Eylül'deki Beşiktaş mağlubiyetinden sonra yenilgi yüzü görmedi. Acımasızca eleştirilen Vitor Pereira'nın takımı Süper Lig'de liderliği yeniden ele geçirdi. 3-2'lik Beşiktaş mağlubiyeti sonrası lig ve Avrupa'da 11 resmi maça çıkan Fener bu karşılaşmalardan 7 galibiyet 4 beraberlik çıkardı. Toplamda 14 gol atıp kalesinde 6 gol gördü. Avrupa'da gruptan çıkmak için bir beraberlik yetiyor. Futbolcular, taraftarlar, yönetim neşe içinde. F.Bahçe kelimenin tam anlamıyla uçuşa geçti. Bu müthiş çıkışı değerlendiren Teknik Direktör Vitor Pereira, "Trabzon gibi güçlü bir takıma karşı hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. 3-4 gol daha atabilirdik" sözleriyle maç sonu basın toplantısına başladı.
Pozisyon bile vermedik
Önceki haftalarda acımasızca eleştirilere uğrayan ve basına, "Sizinle sezon sonunda hesaplaşırız" diyen Portekizli çalıştırıcı dün, "Bu hesap vakti geldi mi?" şeklindeki soruyu yine, "Sezon sonu görüşelim" şeklinde karşılarken, "Oyunu domine ettik. Hepsinden önemlisi rakibe pozisyon vermedik. Savunma çizgimiz de artık çok önde rakibi karşılıyor. Bu takım halinde gelişimin göstergesidir. Benim çalıştırdığım bütün takımlarda bu böyle oldu. Çalışmaya başlarız, bir sistemi-inancı ortaya koyarız. Oyuncular antrenman metoduma alışmaya çalışır. Ben onları inandırmaya çalışırım ve sonuç gelir" dedi. 
F.Bahçe beni şaşırtmıyor
"F.Bahçe'nin bu durumu beni şaşırtmıyor. Çalıştığım her takımda bu böyle oldu. Benim takımlarım kendini hep yavaş yavaş geliştirir ve oturur" diye konuşan Pereira ikinci gol sonrası büyük sevinci ile ilgili soruya da, "Taraftarları mutlu görmek beni coşturdu. Sevincimi onlarla paylaşmak istedim. Onlar da bu takımın bir parçası" cevabını verdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...