Pereira'ya yetmedi!

Pereira'ya yetmedi!

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Pereira dünkü idmanda pas trafiğinin daha iyi olması ve hızlı oynanması gerektiğinin altını çizdi. Son maçlarda bu konuda ilerleme sağlansa da Portekizli hoca ısrarla bu konu üzerinde duruyor.

Spor Toto Süper Lig’de sahasında Trabzonspor’u 2-0 yenerek liderliğe yükselen Fenerbahçe’de gözler Gaziantepspor maçına çevrildi. 

Sarı-lacivertli takım, deplasmanda Gaziantepspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Trabzonspor maçında ilk 11’de görev alan oyuncuların yenileme çalışmaları yaptığı bildirildi. Diğer futbolcuların ise çabukluk, top kapma ve pas çalışmalarının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi. 

Teknik Direktör Pereira, yine hücumdan savunmaya ve savunmadan hücuma geçişler üzerinde durdu. Son dönemde bu konuda büyük bir gelişme gösterilmesine rağmen Portekizli hoca bu sistemin kusursuz işlemesini istiyor. 

Pereira, takımın daha da hızlanmasını da amaçlıyor. Özellikle pas trafiğinin daha iyi olması ve hızlı oynanması gerektiğinin altını çiziyor. Son üç maçta pas trafiği konusunda ciddi bir hızlanma var. Bu da hem sonuca hem de oyuna yansıyor. Ancak bunun daha da iyi olabileceğini belirten Portekizli teknik adam hafta boyu bu çalışmalar üzerinde duracak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...