'Quaresma bir yere gitmez'

'Quaresma bir yere gitmez'

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sezon başında tekrar kadrosuna kattığı Quaresma'nın Türkiye temsilcisi Ahmet Bulut, siyah-beyazlı yüreklere su serpti: Burada çok mutlu. Bir yere gitmez

Portekiz basınında eski kulübü Sporting'in kendisine talip olduğu haberleri çıkan Ricardo Quaresma için siyah-beyazlılarda yüreklere su serpen açıklama birinci ağızdan geldi. 32 yaşındaki yıldızın menajeri Jorge Mendes'in Türkiye ortağı Ahmet Bulut, Radyo Bilyoner'den Okay Karacan'a verdiği demeçte, "Quaresma, Beşiktaş'ta çok mutlu. Gideceğini sanmıyorum" dedi. Bulut ayrıca Beşiktaş'a transfer olduğu dönemde menajerliğini yaptığı Gökhan Töre'ye geçen sezon Atletico Madrid'in teklif getirdiğini ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı. Bulut, Beşiktaş kulübünün ara transferde kadrosuna bir stoper takviyesi yapacağını öne sürdü. 

'LİGİN EN İYİSİ BİZİZ'

Beşiktaş yönetimi tesislerde takımı ziyaret edip oyuncularla birlikte moral yemeği yedi. Yönetici Metin Albayrak, "Beşiktaş ligin en iyi oynayan takımı. Akhisar karşısında 30'a yakın atak yaptık, 10'un üzerinde ciddi gol pozisyonu yakaladık, tek kale oynadık ama gol atamadık. Bu sorunlar da aşılır. Biz takımın mücadelesinden memnunuz. Aralık ayında zorlu maçlar var. Siz bu tip süreçlere alışıksınız, size güvenimiz tam" dedi.

İSTİKAMET KAYSERİ

Beşiktaş Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına dün sabah devam etti. Antrenmana tedavisine devam edilen Ersan Gülüm katılmadı. İdman taktik çalışması, yarım sahada çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş hazırlıklarını bugün saat 13.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve akşam 18.00'de özel uçakla Kayseri'ye gidecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...