Murat çok yakın

Düzenleyen:
Murat çok yakın

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'nın başarılı teknik adamla İsviçre'de el sıkıştı

Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük görevi için düşünülen Murat Yakın ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Başkan Recep Bölükbaşı'nın İsviçre'de bir araya geldiği başarılı çalıştırıcıyla el sıkıştığı öğrenildi.  Türk asıllı İsviçreli teknik adamla uzun bir görüşme yapan ve prensip anlaşmasına varan Başkan Bölükbaşı yönetim kurulunu toplayacak. Yapılacak durum değerlendirmesinin ardından da Murat Yakın'ın Bursaspor'un yeni teknik direktörü olduğunun kamuoyuna açıklanması bekleniyor. En son Rusya'da Spartak Moskova'yı çalıştıran Murat Yakın'ın lig arasında takım almaya karşı olmasına rağmen Başkan Bölükbaşı tarafından ikna edildiği öğrenildi.
G.Saray maçını izleyecek
Murat Yakın'ın resmen açıklanmasının ardından genç teknik adamın bugün İstanbul'a gelerek Galatasaray maçını tribünden izlemesi bekleniyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...