Yılın transferi: Eto’o

Yılın transferi: Eto’o

SPOR Haberleri

Antalyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, halk oylamasıyla yılın transferi seçildi.

14 yıldır düzenli olarak gerçekleşen ve gelenekselleşen ve Spor Türkiye’nin organize ettiği, yılın spor adamlarının belirlendiği ‘Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödülleri’ halk oylaması yapıldı. 6 ülkeden, yaklaşık 150 sporcunun ağırlanacağı, 500 seçkin davetlinin katılacağı, Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödül töreninin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Dünya çapındaki yabancı sporcular başta olmak üzere, spor, iş ve basın dünyasından, 500’e yakın seçkin davetli, 21 Aralık Pazartesi gecesi Hilton İstanbul Bosphorus / Convention Center’da yapılacak olan ‘Yılın Spor Adamları’ ödül törenine katılacak.


HALK OYLAMASI İLE “YILIN SPOR ADAMLARI” BELİRLENDİ
“Yılın Spor Adamları” her yıl olduğu gibi bu yıl da www.turkiyesporadamlari.com’da yayınlanan anket sonucu ile belirlendi. Spor Türkiye’den, Tertip Komitesi Üyesi ve Organizasyon Hukuk Danışmanı Avukat Tamer Kulaçoğlu 14. Türkiye Spor Adamları Ödül Töreni hakkında bilgi verdi ve ödül alacak tüm isimlerin halkın verdiği oylar sonucuna göre belirlendiğini söyledi. Kulaçoğlu, oylamanın 01 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında yapıldığını ve adayların bazılarının birbirine çok yakın oylar aldığını belirtti.
Oylamada yılın transferi Antalyaspor’un yıldızı Samuel Eto’o seçilirken, yılın lejyoneri kategorisinde ise ilk sırayı Arda Turan aldı.
18 kategoride 5 farklı adayın yarıştığı oylamada seçilenler şöyle:
Yılın Erkek Sporcusu: Kenan Sofuoğlu / Süper Sport Dünya Şampiyonu
Yılın Kadın Sporcusu: Viktoria Zeynep Gümüş /Dünya Gençler Yüzme Şampiyonu
Yılın Transferi Samuel Eto’o / Antalyaspor
Yılın Spor Kulübü: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı,
Yılın Spora Katkı Veren İşadamı: Murat Ülker / Yıldız Holding
Yılın Hakemi: Cüneyt Çakır
Yılın Federasyonu: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)
Yılın Lejyoneri: Arda Turan / Barcelona
Yılın Erkek Basketbolcusu: Bobby Dixon / Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe
Yılın Bayan Basketbolcusu: Işıl Alben / Dynamo Kursk - Galatasaray SK
Yılın Erkek Voleybolcusu: Hakkı Çapkınoğlu / Arkas Spor
Yılın Bayan Voleybolcusu: Polen Uslupehlivan / Fenerbahçe

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...