Burak Yılmaz'dan fair play dersi

Düzenleyen:
Burak Yılmaz'dan fair play dersi

SPOR Haberleri

Galatasaray'da fair play dersi veren isimler arasına Burak Yılmaz da katıldı. 14. dakikada golcü oyuncunun vuruşunda top üstten dışarı çıktı. Hakem Suat Aslanboğa, korneri gösterdi; ancak Burak Yılmaz topun kendinden çıktığını söyleyerek kararı değiştirtti.

Galatasaray'da Semih Kaya ve Olcan Adın'ın ardından fair-play dersi veren isimler arasına Burak Yılmaz da eklendi.

14. dakikada ani gelişen Galatasaray atağında Yasin topu son çizgiye kadar taşıyıp altıpas içine ortaladı. Golcü oyuncunun uygun durumdaki vuruşunda top üstten dışarı çıktı.

Karşılaşmanın hakemi Suat Aslanboğa, korneri gösterdi. Burak Yılmaz ise hakeme topun kendisinden çıktığını söyleyerek kararını değiştirtti. Burak'ın bu hareketi alkış aldı.

SEMİH KAYA OLAYI 
Galatasaray'da daha önce de Semih Kaya ile Olcan Adın da fair-play'lik hareketler yapmıştı. 22 Şubat 2014'te oynanan Beşiktaş derbisinde, Olcay'ın içeri çevirmek istediği top Semih'e çarparak kornere gitmişti.

Maçın hakemi Cüneyt Çakır, aut kararı verirken; genç defans oyuncusu, Cüneyt Çakır'ın yanına giderek korner olduğunu söyledi. Çakır o pozisyonda kararını değiştirdi daha sonra da Semih Kaya'nın yanına giderek elini sıkarak tebrik etti. Tribünler ise pozisyon sonrası Semih Kaya tezahüratları yaptı.

OLCAN ADIN OLAYI 
Ligin 10. haftasında Eskişehirspor'u misafir eden Galatasaray'da deneyimli oyuncu Olcan Adın da fair-play örneği sergiledi. Maçın 72. dakikasında kaleyi yoklayan Olcan Adın'ın şutunda top direk auta gitti.

Hakem Bülent Yıldırım, meşin yuvarlağın Es-Es savunmasına çarptığını düşünüp korner kararı verdi. Ancak Olcan, hakemin yanına giderek topun kendisinden dışarı gittiğini belirtti. Yıldırım da kararını değiştirdi ve autu işaret etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...