Barcelona, Valencia ile yenişemedi

Barcelona, Valencia ile yenişemedi

SPOR Haberleri

İspanya 1. Futbol Ligi'nin 14. haftasında lider Barcelona, deplasmanda Valencia ile 1-1 berabere kaldı.

Güçlü rakibine karşı çok sayıda gol fırsatı yakalayan ancak son vuruşlarda başarılı olamayan Barcelona'nın tek golünü, ofsayt tartışmalarının olduğu bir pozisyonda, 59. dakikada Luis Suarez attı. La Liga liderinin ataklarını durdurmayı başaran Valencia, 86. dakikada Santi Mina ile beraberliği yakaladı. Barcelona'da teknik direktör Luis Enrique, uzun bir aradan sonra takımın ideal ilk 11'ini sahaya sürdü. Kalede Bravo, geri dörtlüde Alves, Pique, Mascherano, Alba, orta sahada Rakitic, Busquets ve İniesta, forvette ise Messi, Suarez ve Neymar üçlüsü görev yaptı.
Valencia'da yeni teknik direktör Gary Neville bu karşılaşmada takımın başında yer almazken, bu görevi 1 maçlığına Salvador Gonzalez üstlendi.
Valencia deplasmanından 1 puan alan Barcelona, 34 puanla liderliğini sürdürdü. Granada deplasmanında galip gelen Atletico Madrid ise puan farkını 2'ye indirdi.
Granada'yı 2-0 yenen Atletico Madrid'in gollerini Godin (Dk. 20) ve Griezmann (Dk. 76) attı. 14. haftada ligin zirvesinde sıralama değişmese de Barcelona'nın puan kaybı, 2. Atletico Madrid (32) ve 3. Real Madrid'e (30) yaradı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...