Kayserispor 1-2 Beşiktaş

Kayserispor 1-2 Beşiktaş

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti ve maç fazlasıyla liderliğe oturdu.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'a konuk oldu.
Mücadelede 10 dakika geride kalırken konuk ekip Beşiktaş topa daha çok sahip olan ekip oldu. 11. dakikada Beşiktaş, maçın ilk tehlikeli atağını geliştirdi. Sosa'nın pasında  Gökhan Töre kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu ayağından açınca pozisyondan yararlanamadı.

Gomez perdeyi açtı!
12. dakikada Beşiktaş'ta kaleci Tolga Zengin eliyle uzun pas atarak maçı hızlandırdı. Topla buluşan Sosa'nın arapasında Mario Gomez kaleciyi şık bir çalımla geçerek topu filelerşle buluşturdu ve Siyah-Beyazlılar'ı 1-0 öne geçirdi.


Kayserispor Biseswar'la cevap verdi!
17. dakikada Kayserispor korner kazandı. Kullanılan köşe vuruşunda top karambolde Deniz'in önünde kaldı. Deniz'in vuruşunda arka direkte Biseswar topa düzgün bir vuruş yaptı ve maça beraberlik golünü attı.
Golden sonra Kayserispor atakları devam etti. 28. dakikada Mabiala'nın ceza sahası içinden yaptığı kafa vuruşunda top Tolga'da kaldı.

Kayseri 2. gole çok yaklaştı
36. dakikada Zeki'nin sağ taraftan ortaladığı topa ceza sahası içinde Rhodolfo ters bir vuruş yaptı. Top direğin hemen yanından kornere gitti.

Sosa'dan Harika gol!
41. dakikada sol kanatta Gökhan Töre savunmanın müdahalesiyle yerde kaldı. Korner çizgisine yakın yerden kullanılan serbest vuruşta Sosa, müthiş bir vuruş çıkardı ve topu filelerle buluşturarak Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.
İlk yarı bu skorla sona ererken Arjantinli Sosa'nın 1 gol 1 asistlik performansı dikkat çekti.

Olcay Şahan gole çok yaklaştı
İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başladı. 48. dakikada Kayserispor, sahasından çıkarken topu kaptırdı. Necip 'ın pasında Olcay kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu ayağından açınca kaleci Kayacan topu uzaklaştırdı.
57'de Kayserispor etkili geldi. Diego Lopes'İn pasında Samba Sow'un şutu direğin dibinden auta çıktı.  
Bu dakikadan İtibaren Siyah-Beyazlılar hızlı ataklarla Kayserispor kalesinde tehlikeli ataklar üretti. 60. dakikada Sosa'nın pasında sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan Gökhan Töre'nin şutunu kaleci Kayacan kurtardı.
63. dakikada Gökhan Töre oyundan çıkarken yerine Kerim Frei dahil oldu. 71'de de Mario Gomez çıkarak yerine Cenk Tosun girdi. 
74. dakikada sağ kanatta topla buluşan Kerim Frei, rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına girdi, şutunda top direğin hemen dibinden dışarı çıktı.

Tolga'dan müthiş kurtarış
80. dakikada gelişen Kayserispor atağında Dİego Lopes'in uzaktan sert şutunu kaleci Tolga müthiş kurtardı ve takımının gol yemesini engelledi.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, 32 puan ve maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Kayserispor 14 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...